Fotbal intern

Trei plecări de la FCSB! Moutinho şi Salomao au şanse mari să ajungă la Gaz Metan. FANATIK confirmat + Ioan Hora și-a reziliat contractul

04.01.2020 | 23:44
Trei plecari de la FCSB Moutinho si Salomao au sanse mari sa ajunga la Gaz Metan FANATIK confirmat  Ioan Hora sia reziliat contractul
ADVERTISEMENT

Dacă Darius Olaru are șanse mari de a fi înregimentat la FCSB pentru restul sezonului din Liga 1, doi jucători ai vicecampioanei pot face cale inversă în această iarnă. FANATIK a aflat că Thierry Moutinho și Diogo Salomao sunt doriți de Edi Iordănescu la Mediaș.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1.75 este cota pentru ”ambele înscriu: NU”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

UPDATE, 4 ianuarie, ora 21:45/ Gigi Becali a confirmat informațiile oferite în exclusivitate de FANATIK la ora 13:00. Patronul FCSB a declarat că Diogo Salomao și Thierry Moutinho s-au despărțit de formația „roș-albastră”, iar fostul jucător de la Dinamo este dorit de Edi Iordănescu la Gaz Metan Mediaș, formație la care va ajunge și Ioan Hora.

Ioan Hora și-a reziliat contractul și se duce la Gaz Metan. Mai pleacă Moutinho, Salomao și Belu. Salomao are oferte de la Gaz Metan și de la Voluntari. Ionuț Vînă nu pleacă”, a declarat Gigi Becali, conform Gsp.

ADVERTISEMENT

Două plecări de la FCSB! Moutinho şi Salomao au şanse mari să ajungă la Gaz Metan

Cu un lot destul de subțire după posibila plecare a lui Darius Olaru la FCSB, Edi Iordănescu îi dorește la Gaz Metan Mediaș pe Thierry Moutinho și Diogo Salomao, jucători trecuți pe linie moartă la FCSB.

FANATIK a aflat că Gigi Becali este dispus să renunțe la serviciile celor doi jucători în această iarnă și să contribuie cu bani la salariile lor până în vara lui 2020.

ADVERTISEMENT

Astfel, patronul FCSB îi oferă pe aceștia Gazului, cu condiția ca ardelenii să suporte circa 5.000 de euro din veniturile lor lunare. Diogo Salomao are un salariu de 15.000 de euro la FCSB, în timp ce Thierry Moutinho câștigă 12.500 de euro.

Diogo Salomao are și varianta plecării în străinătate

FANATIK a mai aflat că Diogo Salomao are și varianta unui transfer în străinătate în detrimentul unei mutări la Gaz Metan Mediaș. Rămâne de văzut ce oferte vor veni pe numele portughezului.

ADVERTISEMENT

Thierry Moutinho și Diogo Salomao, aventuri de șase luni la FCSB

Thierry Moutinho și Diogo Salomao au semnat cu FCSB în iulie 2019, însă nu au confirmat la echipa lui Gigi Becali, prinzând destul de rar echipa.

  • 400.000 de euro este cota lui Thierry Moutinho
  • 500.000 de euro este cota lui Diogo Salomao (transfermakt)

Dacă Moutinho (28 de ani) are bifate 13 meciuri în toate competițiile, în care a oferit și o pasă de gol, compatriotul său, Diogo Salomao (31 de ani) are doar 5 meciuri jucate pentru steliști.

Moutinho și Salomao, aventuri la CFR Cluj și Dinamo

Diogo Salomao a jucat în stagiunea 2017-2018 la Dinamo. El a stat un an și jumătate la “câini”, pentru care a jucat 61 de meciuri.

Thierry Moutinho este campion al României cu CFR Cluj, însă a rămas liber de contract după despărțirea de echipa ardeleană. A jucat 20 de meciuri în sezonul 2018-2019, a marcat un gol și a dat 2 pase decisive.

Ioan Hora și-a reziliat contractul cu FCSB

Ioan Hora s-a despărțit în mod oficial de vicecampioana României. Atacantul de 31 de ani și-a reziliat pe cale amiabilă înțelegerea cu echipa lui Gigi Becali.

”Astăzi (nr. sâmbătă) am reziliat contractul cu cei de la FCSB, de comun acord. Cu un singur amendament.

Aseară am avut o discuție cu domnul Becali – căruia vreau să îi mulțumesc pentru că a rămas același om sincer și corect – în care eu l-am rugat să îl lase pe Hora să plece liber, așa cum a și venit”, a spus Bogdan Apostu, impresarul jucătorului, pentru gsp.

  • 30 de meciuri și 8 goluri a adunat Hora în tricoul celor de la FCSB (2018-2020)
ADVERTISEMENT