Carousel hot news

Două RIVALE se pregătesc de SCHIMBUL iernii în Liga 1!

Liga 1 se pregăteşte de una dintre schimbările cele mai interesante ale pauzei de iarnă! Interesul lui CFR Cluj pentru Srgian Luchin şi cel al lui Dinamo pentru Paul Batin ar putea aduce o...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 06.12.2013 | 16:50
Dragos Grigore,Lukasz Szukala,Srdjan Luchin.

Liga 1 se pregăteşte de una dintre schimbările cele mai interesante ale pauzei de iarnă! Interesul lui CFR Cluj pentru Srgian Luchin şi cel al lui Dinamo pentru Paul Batin ar putea aduce o înţelegere între cele două cluburi, mai ales că mutarea are toate ingredientele: cluburile nu se vor împotrivi plecărilor celor doi fotbalişti, iar jucătorii vor să părăsească formaţiile la care activează în prezent.

În pauza de iarnă se vor face schimbări masive în lotul lui Dinamo, care doreşte să vîndă, să împrumute sau să rezilieze contractele unor fotbalişti care nu au dat randamentul scontat şi altora care au salariile prea mari, conform analizei făcute de către conducere. “Joel Thomas, Pape Ndaw şi Zougoula au evoluat sub aşteptări, iar zvonul că vor pleca tinde să devină certitudine. Trebuiesc aduse două vîrfuri, iar unul dintre ele e Paul Batin, care este apreciat de conducere. Interesul lui CFR Cluj pentru Luchin este mai vechi, iar acum există acest culoar ca dorinţele celor două conduceri să-şi satisfacă dorinţele”, au dezvăluit surse din cadrul clubului din Ştefan cel Mare.

Dinamo vrea şi bani!

Cum negocierile între cluburi întîmpină şi impedimente pînă la parafarea actelor, nici tranzacţia dorită de cele două echipe nu este lipsită de piedici. Singurul aspect care poate îngreuna înţelegerea este faptul că şefii lui Dinamo vor ca, pe lîngă Batin, CFR să ofere şi o sumă de bani, aproximativ 500.000 de euro. “Negoiţă vrea să facă rost de bani din cedările lui Curtean, Bălgrădean şi Luchin. Chiar dacă au intrat în dizgraţia conducerii, au o anumită cotă de piaţă şi vor să profite. Nu trebuie uitat că Luchin este jucător de naţională, iar Batin nici nu a avut prezenţe constante la CFR. Prin urmare, vom cere în schimbul său cam jumătate de milion”, au încheiat sursele din cadrul grupării “cîinilor”.

4.FOTBAL:FC PETROLUL PLOIESTI-CFR 1907 CLUJ NAPOCA 3-2,LIGA 1 (30.09.2013)

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!