Niculescu, prima victorie românească la Miami! Avem 5 fete pe tablou

Gabriel Esanu    Irina Aldea   
in Stiri sportive
20/03/2018, 18:25
Niculescu, prima victorie românească la Miami! Avem 5 fete pe tablou

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Update / Monica Niculescu o învinge pe belgianca clasată pe locul 109 WTA, Yanina Wickmayer, cu scorul de 6-1, 6-3. Monica a avut nevoie de o oră şi 18 minute pentru a învinge şi a accede pe tabloul principal de la Miami Open! 

Mihaela Buzărnescu va juca astăzi în primul tur de la Miami, împotriva belgiencei Kirsten Flipkens, 32 de ani, locul 71 WTA. Partida este ultima programată pe terenul 2 al complexului din Florida. Astfel, cel mai probabil va începe în jurul orei 02:00 a României.

De asemenea, tot astăzi va juca şi Monica Niculescu, doar că ea va evolua în finala calificărilor, pentru un loc pe tabloul principal. O va înfrunta pe Yanina Wickmayer, 28 de ani, din Belgia, locul 109 în ierarhia WTA. Partida este prima programată pe terenul 9 şi va începe de la ora 16:00 a României.

Între partidele care se dispută în primul tur la Miami este programată şi cea dintre Bondarenko şi Van Uytvanck, iar câştigătoarea o va înfrunta pe Agnieszka Radwanska în turul doi. Pentru ca apoi, jucătoarea care accede în turul trei să dea peste Simona Halep, dacă românca trece de turul doi, în care va juca împotriva învingătoarei dintre Cepede Royg şi o jucătoare venită din calificări.

Închide ×