Sport

Două schimbări la pauză în Farul – FCSB. Ce modificări a făcut Elias Charalambous și care au fost motivele

FCSB a efectuat două schimbări la pauza debry-ului cu Farul Constanța. În acel moment, tabela de marcaj arăta 2-1 pentru roș-albaștri.
21.05.2023 | 22:15
Doua schimbari la pauza in Farul  FCSB Ce modificari a facut Elias Charalambous si care au fost motivele
Două schimbări la pauză în Farul - FCSB. Ce modificări a făcut Elias Charalambous și care au fost motivele. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a condus cu 2-1 la pauză în derby-ul de titlu cu Farul Constanța de la Ovidiu. Cu toate acestea, roș-albaștrii au operat două modificări înainte de startul actului secund.

FCSB, două schimbări la pauza meciului cu Farul

Fotbaliștii sacrificați de Elias Charalambous după ultimul fluier al primei reprize au fost Joonas Tamm și Octavian Popescu. În locul celor doi au intrat Iulian Cristea, respectiv Andrei Cordea.

ADVERTISEMENT

În cazul estonului, decizia a fost una lesne de înțeles. Stoperul a primit cartonaș galben de la Radu Petrescu în minutul 30. De cealaltă parte, „decarul” roș-albaștrilor, care a fost folosit în flancul drept al atacului, a făcut o primă repriză ștearsă.

Octavian Popescu: „Este un fel de presiune”

Înaintea super duelului de titlu de la Ovidiu, Octavian Popescu a vorbit despre cât de mare este presiunea înaintea unui astfel de meci. „Suntem concentrați pentru meci, sperăm să facem o partidă foarte bună și să trecem pe locul 1.

ADVERTISEMENT

Este un fel de presiune, dar cu ajutorul suporterilor sperăm să câștigăm și cred că o să o facem. Nu știu ce se întâmplă la Farul, știu că noi ne-am pregătit sută la sută și cei care vor intra o să dea totul. Știm că este stadionul foarte mic.

Era normal să vină fanii pentru că suntem Steaua București, cea mai iubită echipă din România. Cu ajutorul suporterilor am ajuns să ne batem la campionat.

ADVERTISEMENT

Susținerea patronului a fost mereu de când sunt eu aici. Săptămâna asta chiar a fost un pic mai mare”, a declarat Octavian Popescu, înainte de Farul – FCSB, derby-ul de titlu de la Ovidiu.

Schimbările roș-albaștrilor n-au dat roade

Deciziile luate la pauză de Elias Charalambous și staff-ul său nu au dat deloc roade, ba din contră. În actul secund, vicecampioana s-a prăbușit din toate punctele de vedere și i-a permis Farului să întoarcă rezultatul în favoarea ei și să devină campioană.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul actului secund, FCSB a forțat cu cei doi atacanți pe care îi avea la dispoziție pe banca de rezerve. David Miculescu l-a înlocuit pe Ovidiu Popescu în minutul 80, iar Billel Omrani a intrat în locul lui Florinel Coman în minutele de prelungiri.

ADVERTISEMENT