Sport

Două schimbări la pauză pentru FCSB în derby-ul cu CFR Cluj! Un titular, trimis pe alt post de Elias Charalambous

FCSB a efectuat două schimbări după repriza slabă în faţa celor de la CFR Cluj. Joyksim Dawa şi Andrei Cordea au fost trimişi în luptă de Charalambous.
09.04.2023 | 22:29
Doua schimbari la pauza pentru FCSB in derbyul cu CFR Cluj Un titular trimis pe alt post de Elias Charalambous
Iulian Cristea, într-un duel cu Costache de la CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a avut o primă repriză modestă în faţa celor de la CFR Cluj, în care a contat doar în ultimul sfert de oră. Ardelenii au marcat prin Bîrligea în minutul 19 unicul gol al primei reprize, dar au ratat alte două ocazii mari.

Două schimbări la pauză pentru FCSB în derby-ul cu CFR Cluj!

La pauză, FCSB a efectuat două schimbări. A ieşit Adrian Şut, fiind înlocuit cu Joyksim Dawa, în timp ce David Miculescu a fost înlocuit pe postul de inter de Andrei Cordea, titularu postului la roş-albaştrii.

ADVERTISEMENT

Joyksim Dawa a intrat pe postul de fundaş central, avansat în locul lui Adrian Şut fiind Iulian Cristea, cel care poate evolua şi închizător. David Miculescu a avut o ocazie uriaşă în finalul primei reprize, când putea marca golul egalizator.

FCSB a schimbat sistemul în derby!

FCSB a schimbat sistemul pentru acest meci cu CFR Cluj. Roş-albaştrii nu au mai început în sistem 4-3-3, ca de obicei, ci în sistem 4-2-3-1 ca în a doua repriză a meciului de la Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

În minutul 60, Elias Charalambous l-a introdus în teren şi pe Eduard Rădăslăvescu în locul lui Iulian Cristea, după un start foarte modest de repriză pentru FCSB, care nu şi-a creat ocazii.

Compagno, schimbat după golul lui Coman!

Dar, egalarea a venit din fază fixă în minutul 68. Florinel Coman a transformat o lovitură liberă de la 20 de metri, care a adus echilibrul pe tabelă. Iar imediat după reuşita roş-albaştrilor, Charalambous a mai efectuat o schimbare.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a fost înlocuit de Billel Omrani, fostul erou al celor de la CFR Cluj. Pentru Omrani este primul meci după o lună de absenţă. El s-a accidentat în meciul cu Petrolul, când a suferit o ruptură musculară.

De cealaltă parte, Dan Petrescu a făcut o singură schimbare în primele 75 de minute. Singura modificare a fost forţată de accidentarea lui Bîrligea. Autorul golului a fost înlocuit de Petrila, în minutul 59.

ADVERTISEMENT

FCSB nu s-a putut baza pe două piese importante în duelul de la Cluj, cu CFR. Octavian Popescu nu s-a refăcut după accidentarea suferită la echipa naţională, în timp ce Malcom Edjouma a sărit şi el din schemă din cauza problemelor medicale.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,12 este cota „ 1 solist” la meciul FCSB – Farul Constanţa

ADVERTISEMENT