Două seisme într-o zi: Cutremure în zona Vrancea şi în Marea Neagră

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
28/07/2016, 11:15
Două seisme într-o zi: Cutremure în zona Vrancea şi în Marea Neagră

Un nou cutremur s-a produs în noaptea de miercuri spre joi în Subcarpaţii de Curbură, în zona Vrancea, la o adâncime de 144 km. Magnitudinea seismului a fost de 3,6.

UPDATEUn cutremur de 4 grade pe scara Richter s-a produs joi dimineaţa, la ora 9.05, în Marea Neagră. Seismul a avut loc la o adâncime de 10 kilometri, anunţă Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Este al doilea cutremur produs în România, în mai puţin de 48 de ore. Cutremurul a avut loc la ora 00.31, în zona seismică Vrancea, pe teritoriul judeţului Buzău. Magnitudinea înregistrată a fost de 3,6, al doilea ca mărime din ultimele trei săptămâni, după cel de luni, tot din Buzău, a cărui magnitudine a fost de 3,9.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×