Sport

Două staruri se luptă pentru titlul de cel mai bun pasator la Euro 2020! Cine poate fi surpriza

Golgheterii sunt mai mereu în atenția fanilor, dar Euro 2020 propune o listă de staruri care dau bătălia pentru cel mai bun pasator al turneului.
14.06.2021 | 19:13
Doua staruri se lupta pentru titlul de cel mai bun pasator la Euro 2020 Cine poate fi surpriza
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă jucătorii care oferă pase decisive și își ajută formațiile să câștige meciurile sunt din ce în ce mai mediatizați.

Iar turneul final al Campionatului European aduce în față o adevărată pleiadă de fotbaliști care dețin astfel de calități și care pot domina această ierarhie.

ADVERTISEMENT

Ce staruri se luptă la Euro 2020 pentru titlul de cel mai bun pasator

Unibet a venit cu o ofertă mai mult decât interesantă de staruri care pot câștiga titlul de cel mai bun pasator de la Euro 2020 și care îi are în fruntea listei pe belgianul Kevin De Bruyne și germanul Thomas Muller, ambii cu o cotă de 14,00.

Coordonatorul de joc al ”dracilor roșii” a absentat de la debutul Belgiei la turneul final, din cauza accidentării suferite în finala Champions League, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe elevii lui Roberto Martinez să facă spectacol în fața Rusiei.

ADVERTISEMENT

Retras din poziția de vârf de atac în cea de mijlocaș central sau al doilea atacant, Thomas Muller și-a descoperit și calități de pasator decisiv, el fiind liderul lui Bayern Munchen la acest capitol și serrvantul principal pentru golgheterul Robert Lewandowski.

Patru naționale au câte doi reprezentanți în top

Imediat în spatele lui De Bruyne și Muller, Unibet i-a așezat pe olandezul Memphis Depay și francezul Kylian Mbappe, ambii cu o cotă de 16,00. De remarcat este faptul că ambii vor fi folosiți în spatele vârfurilor clasice: Wout Weghorst la Olanda și Karim Benzema la Franța.

ADVERTISEMENT

În cel de-al treilea calup de favoriți, Belgia și Franța vin și cu alte nume: Dries Mertens și Antoine Griezmann. Alături de cei doi, cu o cotă de 21,00 la Unibet pentru a fi cel mai bun pasator la Euro 2020, se mai află portughezul Bruno Fernandes, care a avut un sezon fantastic cu Manchester United.

În spatele acestui grup se află ucraineanul Ruslan Malinovskyi, cotă 26,00 la Unibet, iar apoi vine un grup de cinci fotbaliști: italianul Domenico Berardi, englezul Phil Foden, neamțul Joshua Kimmich, elvețianul Xherdan Shaqiri și portughezul Bernardo Silva.

ADVERTISEMENT

Favoriții au început să puncteze

Superstarul Portugaliei, Cristiano Ronaldo, are abia o cotă de 101,00 la Unibet pentru a deveni cel mai bun pasator decisiv de la Euro 2020, fiind pe aceeași linie cu germanul Leroy Sane. Ultimul pe lista celor de la Unibet se află ungurul Roland Sallai, care este cotat cu 501,00.

Dintre principalii favoriți la câștigarea acestui trofeu se remarcă faptul că trei au și reușit deja să puncteze în clasament după primele meciuri jucate la turneul final. Este vorba de italianul Domenico Berardi, belgianul Dries Mertens și elvețianul Xherdan Shaqiri.

Se anunță o bătălie intensă pentru titlul de cel mai bun pasator de la Euro 2020, iar selecționata care va beneficia de acel jucător va fi cu siguranță și una dintre marile favorite la câștigarea trofeului suprem.


  • (P) 14,00 este cota UNIBET ca Kevin De Bruyne să ofere cele mai multe pase decisive la Euro 2020. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT