Două tragedii într-o singură zi în Brăila! O persoană moartă, alta dispărută

Alexandru Năstase   
în HotNews
20/07/2020, 13:55
Două tragedii într-o singură zi în Brăila! O persoană moartă, alta dispărută GALERIE FOTO
Reprezentanții ISU au adus la mal trupul tânărului. Sursa foto - voceabrailei.ro

Două tragedii într-o singură zi s-au petrecut în județul Brăila! Mai întâi, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Ploieşti, s-a înecat în Lacul Blasova.

La puțin timp distanță, un adolescent de 14 ani a dispărut în apele Dunării, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, Ştefan Stoian.

“Echipajul de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Dunărea’ Brăila a fost solicitat să intervină pentru căutarea unei persoane dispărute în Lacul Blasova.

Drame în lanț la Brăila

Din păcate, persoana dispărută a fost găsită înecată. Este vorba despre un bărbat de 28 de ani, din Ploieşti”, a precizat Stoian.

Nu mai puțin de 6 ore au durat căutările, dar, în cele din urmă,  echipajul de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dunărea” Brăila a reușit să găsească trupul neînsuflețit al tânărului.

Alarma a fost dată la puține momente după ce tânărul a intrat în apă și nu a mai ieșit la suprafață. Din păcate, personalul de pe ambulanța SMURD care a asistat la căutări nu a mai putut decât să constate decesul.

Este al doilea eveniment tragic petrecut în acest sfârșit de săptămână la Blasova. Vă readucem aminte că în urmă doar o zi, un tânăr de 19 ani, din Buzău, a murit după ce firul undiței sale a atins o linie de înaltă tensiune.

Echipajul de scafandri al ISU Brăila a fost solicitat să intervină şi într-un alt caz, cel al unui minor de 14 ani, dispărut în apele Dunării.

“Căutările în acest caz au început duminică seara, dar au fost întrerupte pe tipul nopţii şi reluate luni dimineaţă”, a mai informat Ştefan Stoian.

 

 

Închide ×