News

Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală. Șapte oameni au fost răniți

27.05.2020 | 12:23
Doua tramvaie sau ciocnit in Capitala Sapte oameni au fost raniti
Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală. Șapte oameni au fost răniți. Sursa: INQUAM Photos/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Două tramvaie s-au ciocnit în cursul zilei de miercuri în Capitală. Evenimentul s-a petrecut în Sectorul 4, iar în urma sa au rezultat șapte victime. Dintre acestea, trei au necesitat spitalizare.

Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală. Șapte oameni au fost răniți

Accidentul dintre cele două tramvaie a fost semnalat în zona Eroii Revoluției și a avut loc în jurul orei 11:40, în apropiere de Cimitirul Bellu. Circulația tramvaielor este blocată, dar și cea rutieră.

ADVERTISEMENT

Din primele informații se pare că au fost implicate două tramvaie de pe liniile 11 și 7. Macazul unei dintre garnituri nu a fost schimbat. Pe foarte multe linii, vatmanii trebuie să coboare și să schimbe macazul manual.

”Conducătorul tramvaiului liniei 7 care se deplasa pe sos Oltenitei către Șoseaua Giurgiului nu ar fi schimbat macazul și a intrat in coliziune frontală cu tramvaiul liniei 11 care circula regulamentar”, spune Claudiu Costea, inspector la Brigada Rutieră a Poliției.

ADVERTISEMENT

La fata locului au intervenit 4 echipaje SMURD si o autospeciala pentru victime multiple.

Vatmanii au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul este 0. Imediat după accident, tramvaiele au fost stocate pe ambele sensuri.

În urma evaluării medicale s-a decis ca trei pacienți să fie transportați la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni”.

ADVERTISEMENT

”Este vorba de un accident rutier intre linie 6 și linia 11. Ar fi vorba de schimbarea macazului. În acest moment trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Sunt dificultăți în ceea ce privește cercetarea la fața locului. Așteptăm să vedem dacă mai sunt persoane care necesită spitalizare”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere din Capitală, la Digi24.

ADVERTISEMENT
Tags: