Life

Două turiste din Spania, terifiate de ceea ce au găsit într-un apartament din Capitală: ”Am pus cuțitele pe noptieră”

Două turiste din Spania s-au speriat de ceea ce au găsit într-un apartament din Capitală. De teamă, femeile au dormit cu cuțitele pe noptieră.
25.01.2023 | 17:40
Doua turiste din Spania terifiate de ceea ce au gasit intrun apartament din Capitala Am pus cutitele pe noptiera
Ce le-a declarat proprietarul turistelor. Sursa foto: captură Tik-Tok
ADVERTISEMENT

Experiență înfricoșătoare pentru două turiste din Spania, într-un apartament din Capitală, unde s-au cazat pentru câteva zile, pentru a se bucura de o vacanță.

Două turiste din Spania s-au speriat de o încăpere a unui apartament din București. Ce au găsit

Femeile au dat peste o încăpere cu un aspect horror și au început să se teamă pentru viața lor. Întreg momentul a fost postat pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

În filmarea de pe platforma de socializare, turistele apar cercetând apartamentul foarte curioase, dar terifiate când au descoperit o cameră formată din niște scări.

Scările păreau că duc spre un un loc întunecos, necunoscut, iar spanioloaicele nu au vrut să ”investigheze” mai mult. Totuși, pentru a se asigura că vor fi în regulă, au pus o boxă în ușă.

ADVERTISEMENT

Ce le-a spus proprietarul turistelor

La scurt timp, au luat legătura cu proprietarul și au aflat că s-au speriat degeaba. Acesta le-a spus că scările duc înspre niște contoare de gaz.

Totuși, pentru că mai aveau urme de îndoială, turistele au decis să-și ia măsuri de precauție mai ferme. Lângă ele, au așezat cuțite pe noptiere.

ADVERTISEMENT

”Concluzie, suntem în viață, totul este minunat. Am vorbit cu proprietarii și ne-au spus că nu sunt probleme, că totul este în siguranță.

Ne-a asigurat că nu este nimic în neregulă, că sunt doar contoare de gaz şi că nu trebuie să ne fie frică. Dar, pentru orice eventualitate, am dormit cu cuțitele pe noptieră”, au declarat turistele.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea femeilor a devenit virală în mediul online. Au adunat sute de mii de vizualizări, iar unii utilizatori ai aplicației Tik-Tok le-au acuzat că nu au vrut decât să obțină notorietate.

”V-ați sacrificat pentru audiență”/ ”Era necesar să știți unde te duc acele scări. Fără teamă,  fetelor. În cel mai rău scenariu ei (proprietarii-n.r) mor și atât”/ ”Acest apartament pare a fi un loc de joacă pentru iubitorii de groază”, sunt o parte dintre reacțiile internauților.

ADVERTISEMENT