ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Încă doi jucători recuperați la roș-albaștri înainte de derby-ul FCSB – Dinamo: Iulian Cristea și Olimpiu Moruțan, negativi! Exclusiv

Autor: Cristi Coste | 01.10.2020 | 16:10
Încă doi jucători recuperați la roș-albaștri înainte de derby-ul FCSB - Dinamo: Iulian Cristea și Olimpiu Moruțan, negativi! Exclusiv
FCSB dă patru jucători în echipa ideală a turului FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB a primit vești bune înainte de meciul de sâmbătă cu Dinamo. FANATIK a aflat că doi dintre jucătorii pozitivi care au făcut testele de Covid, Ionuț Vână și Alexandru Buziuc, au ieșit negativi și pot evolua în Derby de România.

ADVERTISEMENT

Cei doi se adaugă celor care au revenit la antrenamente înainte de meciul cu Poli Iași, anunțați exclusiv de site-ul nostru. Este vorba despre căpitanul Florin Tănase, Darius Olaru, Andrei Miron, Ovidiu Popescu, Sergiu Buș și portarul Andrei Vlad.


UPDATE, 1 octombrie, ora 16:01. Încă doi jucători de la FCSB au ieșit negativi la testul Covid. Este vorba despre fundașul Iulian Cristea și mijlocașul Olimpiu Moruțan. Ambii pot juca în derby-ul cu Dinamo!

ADVERTISEMENT

ȘTIREA INIȚIALĂ, 29 septembrie, ora 17:31

Ionuț Vână și Alexandru Buziuc au ieșit negativ la testul Covid și pot juca în FCSB – Dinamo

FCSB începe să-și recupereze „armata” de jucători depistați pozitiv zilele trecute în preajma meciurilor din cupele europene, cu Backa Topola și Slovan Liberec.

ADVERTISEMENT

Cu 4 zile înainte de Derby de România, FCSB – Dinamo, care se va disputa sâmbătă seara pe Arena Națională, jucătorii lui Toni Petrea au efectuat un nou test Covid, iar veștile bune au apărut pentru roș-albaștri.

Ionuț Vână și Alexandru Buziuc au ieșit negativ, iar ei se alătură celorlalți jucători ex-pozitivi, deja apți de joc de la FCSB. Este vorba despre Florin Tănase, Andrei Miron, Ovidiu Popescu, Andrei Vlad, Darius Olaru și Sergiu Buș. Toți, mai puțin portarul Vlad, au și intrat în meciul pierdut de FCSB la Iași, 2-5, dar lipsa pregătirii fizice s-a văzut.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, singurul dintre cei recuperați după Covid, care nu poate juca în FCSB – Dinamo. E suspendat! Cum ar putea arăta „acum” primul 11 al lui Toni Petrea

Primul 11 al celor de la FCSB începe să prindă „coajă” după ultimele informații de la staff-ul medical. Singurul jucător dintre cei care s-au însănătoșit pe care Petrea nu va putea conta contra lui Dinamo este Darius Olaru.

Mijlocașul venit de la Mediaș a fost eliminat la Iași de centralul Horațiu Feșnic, care i-a dat roșu direct. În rest, rămân deoparte pozitivii care încă nu s-au negativat, cele mai importante pierderi fiind vedetele Florinel Coman și Dennis Man.

ADVERTISEMENT

Sunt totuși șanse ca până la ora derby-ului să mai fie recuperați unii jucători, ale căror teste au ieșit „neconcludent”. Și Florinel Coman este neconcludent, dar el oricum  nu poate juca din cauza accidentării de lungă durată.

Cum ar putea arăta „acum” FSCB împotriva lui Dinamo?

Vlad – Ov. Popescu, Miron, Soiledis, Panțîru – Vână, Perianu, Fl. Tănase – Buziuc, Buș, Ad. Petre.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!