Life

Dovada că Alin Oprea nu a vrut să se despartă de soție. Mesaj disperat către Larisa

27.11.2020 | 08:29
Dovada ca Alin Oprea nu a vrut sa se desparta de sotie Mesaj disperat catre Larisa
ADVERTISEMENT

Alin Oprea și Larisa au divorțat în urmă cu câteva luni, dar separarea dintre ei a avut loc cu mai bine de un an înainte. Solistul trupei Talisman ar fi încercat să împiedice despărțirea, însă fosta parteneră i-ar fi făcut mai multe reproșuri. 

Divorțul celor doi a fost presărat cu scandaluri, mai ales din partea Larisei, care l-a acuzat pe fostul partener de viață de defăimare publică, din cauza aparițiilor acestuia la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Discuția despre divorț ar fi avut loc în luna octombrie a anului 2019, atunci când solistul deja avea pe altcineva. Alin afirma, în urmă cu ceva timp, că el și soția au intenționat să divorțeze după majoratului fiicei lor, în august 2020.

Dovada că Alin Oprea nu a vrut să se despartă de soție. Mesaj disperat către Larisa

Alin Oprea ar fi făcut tot posibilul să împiedice divorțul, însă nu a reușit. Larisa a plecat în Anglia în anul 2017, iar atunci solistul a dat de înțeles că totul s-a terminat între ei. Totodată, și el ar fi scăpat la momentul respectiv de problemele pe care le avea cu alcoolul.

ADVERTISEMENT

În ianuarie 2018, Alin Oprea i-a transmis Larisei un mesaj emoționant, ceea ce atestă faptul că ruptura dintre ei încă nu avusese loc. „Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot”, i-a transmis acesta, potrivit surselor cancan.ro.  Mesajul ar fi venit după ce artistul ar fi avut o noapte grea, din cauza unei experiențe neplăcute.

Totodată, solistul i-ar fi scris soției „Ce sevraj rău” după ce a fost îngrijorată și disperată că Alin nu a renunțat, de fapt, la alcool, iar acesta a încercat să o asigure că totul e bine.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea a declarat oficial că a renunțat de trei ani la problemele cu alcoolul. Însă ar mai fi avut momente de slăbiciune în care a consumat alcool, potrivit sursei citate mai sus.

Artistul s-ar fi simțit foarte rău și i-ar fi scris Larisei că are halucinații, iar aceasta i-a transmis: „Te rog, oprește-te”. Mai mult, soacra lui Alin ar fi avut grijă de el la sfârșitul anului 2018. Femeia îl ajuta să-și revină din sevraj și îi gătea supă, în timp ce fiul lui îl supraveghea ca să nu se mai atingă de alcool.

ADVERTISEMENT

Se pare că între cei doi nu mai există nicio cale de împăcare, mai ales că Alin Oprea deja și-a găsit fericirea în brațele altei femei în vara anului trecut. În plus, primul termen al procesului de divorț a avut loc deja, și niciunul dintre ei nu pare să fie dornic de o împăcare.

ADVERTISEMENT
Tags: