Life

Dovada că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. E oficial!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt la un pas de despărțirea oficială, după ce el a inițiat primii pași în ceea ce privește divorțul, designerul având calitatea de reclamant într-un proces împotriva cântăreței.
02.05.2022 | 14:12
Dovada ca Alina Sorescu si Alexandru Ciucu divorteaza E oficial
Alexandru Ciucu cere o ordonanță președințială împotriva Alinei Sorescu în ceea ce privește copiii pe care îi au împreună / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După mai bine de un an în care s-a tot discutat despre divorțul dintre designerul Alexandru Ciucu și cântăreața Alina Sorescu, lucrurile au devenit, în sfârșit, clare în ceea ce privește relația lor. Cei doi vor ajunge în fața judecătorilor cât de curând pentru a reglementa situația familiei lor.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Procesul intentat de designer

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor ajunge, zilele următoare, în fața judecătorilor de la Buftea, după ce designerul, în calitate de reclamant, a cerut o ordonanță preşedinţială. Acțiunea, depusă zilele trecute la Judecătorie, este susținută în fața unui complet care se exprimă pe materia ”minori și familie”.

ADVERTISEMENT

Conform legislației, emiterea unei ordonanțe preşedinţiale este o procedură prin care se stabilește un posibil program de vizitare al copiilor pe care îi are un cuplu aflat în divorț în cazul în care părțile nu se înțeleg asupra acestui aspect.

Conform informațiilor noastre, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar putea să divorțeze și la notar, iar reclamația depusă de designer împotriva cântăreței fiind de natură doar să o facă pe artistă să respecte anumite chestiuni legate de împărțirea custodiei fetițelor și a programului de vizitare pe care le au împreună.

ADVERTISEMENT

”Nu am nimic de declarat, aș dori să mă înțelegeți si să terminăm conversația acum”, ne-a spus Alexandru Ciucu. Până la ora publicării acestui articol, Alina Sorescu nu a putut fi contactată de FANATIK.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu negau problemele din viața de cuplu

Anul trecut, în momentul în care au apărut primele zvonuri cu privire la divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, cei doi negau că ar exista probleme în viața de cuplu, atât artista cât și designerul explicând că, de fapt, ei ar fi doar discreți în ceea ce privește familia lor.

ADVERTISEMENT

”Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, spunea, pentru FANATIK, designerul Alexandru Ciucu.

Alina SOrescu Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alexandru CIucu au ajuns în fața judecătorilor / Foto: captura portal.just.ro

Întrebată, la rândul ei, Alina Sorescu se declara deranjată de ideea că și-ar expune familia și relația în fața fanilor și a curioșilor. ”Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton.

ADVERTISEMENT

Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, spunea Alina Sorescu, la Prima TV. De altfel, întrebată în repetate rânduri despre posibilul divorț, cântăreața s-a abținut de la comentarii.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au căsătorit în 2010

Alexandru Ciucu părea să să se bucure de o căsnicie fericită în compania cântăreței Alina Sorescu, cei doi ajungând la 12 ani de mariaj. Dacă pentru Alina Sorescu era prima căsătorie, pentru Alexandru Ciucu se ajunsese la a doua.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au împreună două fetițe, pe Raisa și pe Carolina. Până de curând, cei doi se ocupau împreună de cele două fetițe și mergeau în vacanțe cu toții, dar acum, pare-se, problemele dintre părinți au dus la o ”vizită” în fața judecătorilor pentru ca ei doi copii să aibă un program clar în care pot petrece timp cu părinții lor.

 

ADVERTISEMENT