Life

Dovada că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună în Maldive! Vedeta s-a dat de gol

10.01.2021 | 20:54
Dovada ca Bianca Dragusanu si Gabi Badalau sunt impreuna in Maldive Vedeta sa dat de gol
Bianca Drăgușanu trăiește în lux, în Maldive. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu se află de câteva zile în Insulele Maldive, alături de Gabi Bădălău, însă doar acum au apărut dovezile concrete că cei doi sunt împreună.

Așa cum FANATIK a anunțat în EXCLUSIVITATE, Bianca Drăgușanu a plecat împreună cu Gabi Bădălău în Insulele Maldive, unde vedeta își revine după despărțirea de Bodi.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu lăsase să se înțeleagă că au plecat în Maldive ca niște amici buni, însă totul a ieșit la iveală în ultimele ore.

Cu toate că Bianca Drăgușanu a încercat multă vreme să păstreze secretă relația sa cu Gabi Bădălău, adevărul pare că a ieșit la suprafață în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu se iubește cu Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu s-a dat de gol în momentul în care a postat o imagine cu doi iubiți pe plajă, care par a fi chiar ea și Bădălău, la care este adăugat un gif cu o inimioară.

Fanii au observat rapid acest aspect și au decretat că cei doi formează deja un cuplu. Mai mult, Bianca Drăgușanu radiază pe Instagram și postările sale sunt ale unei persoane îndrăgostite.

ADVERTISEMENT

“I eat glitter for breakfast then i sparkle all day #blessed #glamour #maldives #fourseasonmaldives #lovemylife #bussinesswoman #newproject #comingsoon #goodvibes #happy #maldives #heaven #breakfast #spoiled #loved #relax #tan #sun #thebestisyettocome #luxurylifestyle”, care se traduce astfel: “Mănânc sclipici la micul dejun, apoi strălucesc toată ziua #binecuvântată #SexApel #maldive #fourseasonmaldives

#ÎmiIubescViața #FemeieDeAfaceri #ProiectNou #ÎnCurând #VibrațiiBune #fericită #maldive #rai #MiculDejun #răsfățată #iubită #relaxare #bronz #soare #CeEsteMaiBunUrmeazăSăVină #StilDeViațăLuxos”, este una dintre postările Biancăi Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

În traducere liberă, „mănânc sclipici la micul dejun, apoi strălucesc toată ziua #binecuvântată #SexApel #maldive #fourseasonmaldives #ÎmiIubescViața #FemeieDeAfaceri #ProiectNou #ÎnCurând #VibrațiiBune #fericită #maldive #rai #MiculDejun #răsfățată #iubită #relaxare #bronz #soare #CeEsteMaiBunUrmeazăSăVină #StilDeViațăLuxos”.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINEA CU CEI DOI ÎNDRĂGOSTIȚI PE PLAJĂ

Printre altele, Bianca Drăgușanu și Gabriel Bădălău s-au filmat în timp ce luau micul dejun, iar pe fundal se aude melodia lui Roxen, cu versurile grăitoare: „Hai, zi-mi ce-ți cântă dragostea / Atunci când mă privești așa”. Încă un semnal pe care îl transmite Bianca fanilor curioși de viața personală a vedetei.

FANATIK anunța în exclusivitate că cei doi vor pleca în Maldive. „Mie îmi place să fiu răsfățată și să fiu cucerită, nu e ceva ieșit din comun. Dar nu e nimic din ceea ce pare. Deocamdată! Și dacă ar fi să fie, care e problema, o viață avem.

Faptul că am ieșit într-un cerc de prieteni comuni și că el mă curtează asta nu înseamnă că încă mâine mă mărit. El a declarat că mă place, iar mie îmi place să fiu curtată. N-am obligații, sunt o femeie asumată. Ce este așa rău că mă curtează Gabi? Nu datorez nimănui nimic”, a declarat Drăgușanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT