Fotbal intern

Dovada că FCSB vrea să îl vândă pe Dragoș Nedelcu! Ce sumă cere Gigi Becali și reacția afaceristului. FOTO

13.02.2019 | 14:57
Dovada ca FCSB vrea sa il vanda pe Dragos Nedelcu Ce suma cere Gigi Becali si reactia afaceristului FOTO

Dragoș Nedelcu a intrat în dizgrația lui Gigi Becali, iar afaceristul l-a criticat după meciul jucat de FCSB pe terenul celor de la Dunărea Călărași, scor 1-1, în prima etapă din 2019, iar acum a apărut dovada că FCSB vrea să îl vândă pe mijlocașul în vârstă de 21 de ani. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Conform gsp, impresarul lui Dragoș Nedelcu, Pietro Chiodi, a primit de la oficialii FCSB-ului un act prin care mijlocașul central poate să fie vândut în această iarnă. Documentul a ajuns la agentul italian la începutul lunii februarie, iar FCSB cere 2 milioane de euro, plus TVA, pentru a-l lăsa pe Dragoș Nedelcu să plece. Împutermicirea care a ajuns la Pietro Chiodi este valabilă până pe 1 martie 2019.

Gigi Becali neagă că vrea să îl vândă pe Dragoș Nedelcu

Gigi Becali a fost contactat pentru a discuta în legătură cu documnetul primit de impresarul lui Dragoș Nedelcu. „Este o minciună! Nu am dat nicio hârtie pentru Nedelcu. Și nu am dat niciun preț. Dacă vine ofertă, discutăm. Eu nu dau hărtii la impresari.Eu vând toată echipa, dacă am ofertă. Dacă e un preț care să-mi convină, vând pe oricine. Toți sunt de vânzare, Coman, Nedelcu, Man. Cum să-l dau acum pe Nedelcu pentru 2 milioane de euro? Vine Campionatul European de tineret. Poate după aceea Nedelcu face 10 sau 20 de milioane de euro. E document semnat de Vali? (n.r. Valeriu Argăseală). Probabil e o hârtie mai veche”.

Dovada că FCSB vrea să îl vândă pe Dragoș Nedelcu în această iarnă. Sursă foto: gsp
Dovada că FCSB vrea să îl vândă pe Dragoș Nedelcu în această iarnă. Sursă foto: gsp

Ce a declarat Gigi Becali despre Dragoș Nedelcu la finalul meciului cu Dunărea Călărași

“Nu pot să îl critic pe Gnohere, dar Nedelcu a dat balonul la adversari. Vând tot! Nu ai cum să faci faţă în Europa cu asemenea jucători. Eu vă spun ce văd şi nu îi critic. Să vă uitaţi la Nedelcu… hal de fotbalist! Îi vând pe toţi! Am şi dat telefon la impresari ca să îi vând.  La revedere. A dat mingea numai în spate. Trebuie să fiu bolnav la cap să zic că pot să câştig titlul cu echipa asta. Dunărea Călăraşi a schimbat jumătate de echipă şi a jucat cum a jucat”, a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.