Fotbal intern

Dovada că FRF n-a știut la ce diferență trebuie să batem Muntenegru în Liga Națiunilor

21.11.2018 | 12:19
Dovada ca FRF na stiut la ce diferenta trebuie sa batem Muntenegru in Liga Natiunilor
Dovada că FRF n-a știut la ce diferență trebuie să batem Muntenegru în Liga Națiunilor

România a încheiat grupa din Liga Națiunilor cu 12 puncte și neînvinsă. Nu a fost suficient însă pentru a ne clasa pe primul loc, dar nici pentru a rămâne în cea de-a treia urnă valorică la tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor din preliminariile pentru EURO 2020.

FANATIK.RO a anunțat imediat după meci că jucătorii și staff-ul echipei naționale n-ar fi fost informați exact asupra calculelor pentru menținerea în cea de-a treia urnă valorică.

Dovada că FRF n-a știut la ce diferență trebuie să batem Muntenegru

O dovadă că FRF n-a știut la ce diferență trebuie să batem Muntenegru în Liga Națiunilor este chiar pe site-ul oficial frf.ro. „Avem nevoie de o victorie cu 2-1 sau la diferență mai mare și ca Scoția să învingă Israel în Grupa 1” – este scris în mod eronat pe site-ul FRF.

Scoția a învins Israel cu 3-2, însă nu a fost suficient ca naționala noastră să rămână în cea de-a treia urnă valorică, deoarece israelienii au avut un golaveraj mai bun decât noi. L-ar fi avut și în situația în care România s-ar fi impus cu 2-1.

Puteam rămâne în cea de-a treia urnă la tragerea la sorți cu o victorie la un singur gol diferență dacă Israel ar fi pierdut în Scoția la minimum două goluri diferență.

FRF nu a stiut la ce diferenta trebuie sa invingem Muntenegru
FRF nu a stiut la ce diferenta trebuie sa invingem Muntenegru

Ce ne așteaptă la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020

Pentru România se anunță o misiune aproape imposibilă în campania de calificare pentru EURO 2020. Putem avea o grupă de foc, cu adversare precum Franța, Germania și Serbia. Ce-i drept, putem avea parte și de o situație favorabilă, dar nu cu mult, și din primele două urne valorice să ne vină Elveția și Austria.

România a fost prezentă la precedentul turneu final european, acolo unde am dezamăgit însă. București va găzdui meciuri la turneul final de peste doi ani.