Fotbal international

Dovada că FRF n-a știut la ce diferență trebuie să batem Muntenegru în Liga Națiunilor

Autor: Alin Miu | 21.11.2018 | 12:19
Dovada că FRF n-a știut la ce diferență trebuie să batem Muntenegru în Liga Națiunilor
Dovada că FRF n-a știut la ce diferență trebuie să batem Muntenegru în Liga Națiunilor

România a încheiat grupa din Liga Națiunilor cu 12 puncte și neînvinsă. Nu a fost suficient însă pentru a ne clasa pe primul loc, dar nici pentru a rămâne în cea de-a treia urnă valorică la tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor din preliminariile pentru EURO 2020.

FANATIK.RO a anunțat imediat după meci că jucătorii și staff-ul echipei naționale n-ar fi fost informați exact asupra calculelor pentru menținerea în cea de-a treia urnă valorică.

Dovada că FRF n-a știut la ce diferență trebuie să batem Muntenegru

O dovadă că FRF n-a știut la ce diferență trebuie să batem Muntenegru în Liga Națiunilor este chiar pe site-ul oficial frf.ro. „Avem nevoie de o victorie cu 2-1 sau la diferență mai mare și ca Scoția să învingă Israel în Grupa 1” – este scris în mod eronat pe site-ul FRF.

Scoția a învins Israel cu 3-2, însă nu a fost suficient ca naționala noastră să rămână în cea de-a treia urnă valorică, deoarece israelienii au avut un golaveraj mai bun decât noi. L-ar fi avut și în situația în care România s-ar fi impus cu 2-1.

Puteam rămâne în cea de-a treia urnă la tragerea la sorți cu o victorie la un singur gol diferență dacă Israel ar fi pierdut în Scoția la minimum două goluri diferență.

FRF nu a stiut la ce diferenta trebuie sa invingem Muntenegru
FRF nu a stiut la ce diferenta trebuie sa invingem Muntenegru

Ce ne așteaptă la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020

Pentru România se anunță o misiune aproape imposibilă în campania de calificare pentru EURO 2020. Putem avea o grupă de foc, cu adversare precum Franța, Germania și Serbia. Ce-i drept, putem avea parte și de o situație favorabilă, dar nu cu mult, și din primele două urne valorice să ne vină Elveția și Austria.

România a fost prezentă la precedentul turneu final european, acolo unde am dezamăgit însă. București va găzdui meciuri la turneul final de peste doi ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!