Life

Dovada că George Burcea și Viviana Spusub s-au împăcat. Ce mesaj i-a lăsat prezentatoarea

FANATIK vă aduce dovada că George Burcea și Viviana Sposub au revenit la sentimente mai bune. Cei doi au schimbat mesaje pe rețelele de socializare
04.09.2021 | 14:50
Dovada ca George Burcea si Viviana Spusub sau impacat Ce mesaj ia lasat prezentatoarea
Dovada că George Burcea și Viviana Spusub s-au împăcat. Ce mesaj i-a lăsat prezentatoarea Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Actorul a anunțat că a participat la un maraton caritabil, organizat de Hospice Casa Speranței. El a distribuit mai multe imagini din timpul activității respective.

Gestul său a impresionat oamenii din mediul online. Mulți dintre ei i-au transmis felicitări, iar Viviana Sposub nu a făcut excepție.

ADVERTISEMENT

Dovada că George Burcea și Viviana Spusub s-au împăcat. Ce mesaj i-a lăsat prezentatoarea

Prezentatoarea a reacționat la o fotografie în care actorul își prezenta medalia obținută la finalul cursei. Aceasta l-a felicitat pe iubitul ei.

Spunem iubit pentru că toate indică spre o împăcare între cei doi. George Burcea i-a răspuns Vivianei printr-un emoticon cât se poate de explicit, în formă de inimă.

ADVERTISEMENT
Schimb de mesaje între George Burcea și Viviana Sposub
Schimb de mesaje între George Burcea și Viviana Sposub
Sursa foto: Facebook

Acesta i-a transmis partenerei sale de viață că o iubește. Mai mult, cei doi au dovedit și că petrec din nou timp împreună.

La o postare la story-ul de pe Instagram, George Burcea a distribuit o imagine cu iubita lui. Viviana le zâmbește internauților de la o terasă.

ADVERTISEMENT
Viviana Sposub
Viviana Sposub, în Story-ul lui George Burcea
Sursa foto: Instagram

Vestea că cei doi s-au despărțit a venit după ce prezentatoarea a șters toate imaginile cu ei pe pe rețelele de socializare. În schimb, se pare că fostul soț al Andreei Bălan nu a dorit să pună capăt relației și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a remedia situația.

George Burcea, acțiune caritabilă pentru oamenii care suferă de boli incurabile

Actorul a decis să participe la un maraton caritabil inițiat de Hospice Casa Speranței. El nu s-a declarat un mare alergător, dar a precizat că va depune un efort.

ADVERTISEMENT

„Mâine (n.r.- sâmbătă, 4 septembrie) este cursa cea mare pentru pentru Hospice și, deși nu sunt un alergator înrăit, voi incerca să parcug cei 5 km cu brio. Dacă mă vedeți de pe margine, să-mi aruncați cu apã,” a scris el pe Facebook.

„Alerg pentru pacienții de la Hospice Casa Speranței pentru cã sãnãtatea mã ajutã sã pun umãrul la îngrijirea celor care nu pot alerga în aceastã cursã,” a mai spus acesta, pe site-ul organizației.

„Sãnãtatea este un dar mare de la Dumnezeu, dar pe care din pãcate nu-l prețuim, căci credem cã ni se cuvine sau că așa vom fi mereu,” a adăugat.

ADVERTISEMENT