Life

Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt împreună. Iată cum au fost surprinși cei doi în mediul online.
14.09.2021 | 12:12
Dovada ca Lidia Buble si actorul Harlys Becerra sunt impreuna Cum au fost surprinsi cei doi
Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt împreună. Cum au fost surprinși cei doi. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Buble (28 de ani) și actorul Harlys Beccesa (37 de ani) sunt împreună, după ce dovada a apărut în mediul online. Cei doi au apărut împreună în aceeași fotografie.

În ultima perioadă, artista a petrecut destul de mult timp în Ibiza. De altfel, Harlys Becerra i-a comentat la câteva imagini blondinei. Iată cum au fost surprinși în timp ce se simțeau bine la un restaurant.

ADVERTISEMENT

Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Lidia Buble formează un cuplu cu actorul Harlys Becerra. Fotografiile de pe rețelele sociale reprezintă dovada care confirmă acest lucru.

Cei doi au apărut într-o fotografie în care se simțeau bine la restaurant. Nu sunt singuri, ci alături de alți doi prieteni care i-au însoțit. Judecând după zâmbetul blondinei, ea și partenerul ei sunt îndrăgostiți lulea.

ADVERTISEMENT

Artista nu a oferit niciun detaliu despre noua ei relație amoroasă, însă postările din mediul online o dau de gol. La mai bine de un an de când s-a despărțit de Răzvan Simion, frumoasa blondină iubește din nou.

Concurenta de la Asia Express și actorul cubanez au petrecut momente de vis împreună, așa cum reiese din postările lor. Un cunoscut de-al lor este cel care a postat imaginea de la restaurant pe Instagram, unde i-a etichetat și pe ei.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble și noul iubit, alături de alți prieteni
Lidia Buble și noul iubit, alături de alți prieteni. Sursa foto: Instagram

Artista nu s-a mai afișat cu niciun bărbat de când ea și Răzvan Simion s-au despărțit. În timp ce prezentatorul de la Neatza și-a refăcut viața alături de Daliana Răducan, fosta lui iubită a fost discretă în privința vieții sentimentale.

Lidia Buble și noul ei iubit par foarte îndrăgostiți, judecând după inimioarele și complimentele pe care și le lasă unul altuia la postări.

ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt despărțiți de peste un an, însă prezentatorul TV a rămas managerul artistei. Cei doi au rămas în relați bune, mai ales că au continuat să lucreze împreună.

Recent, cântăreața Jo, prietenă bună cu Lidia Buble, a spus adevărul depre cum stau lucrurile între ea și colegul de platou al lui Dani Oțil.

Tânăra a declarat, în cadrul unui podcast, că cei doi foști iubiți se înțeleg mai bine acum decât atunci când erau împreună.

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte.

Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul: tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești.

Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia”, spunea Jo.

ADVERTISEMENT
Tags: