ADVERTISEMENT
News

Dovada că polițiștii s-au întâlnit cu Clanul Duduianu în timpul priveghiului lui Emi Pian. Camerele de supraveghere nu mint. Video

Autor: Flaviu Popa | 25.08.2020 | 19:54
Dovada că polițiștii s-au întâlnit cu Clanul Duduianu în timpul priveghiului lui Emi Pian. Camerele de supraveghere nu mint. Video
Camerele de supraveghere nu mint. Foto: Adevărul

Elvis Pian, unul dintre frații lui Emi Pian, alături de alți reprezentanți ai Clanului Duduianu, s-au întâlnit cu polițiștii pentru a pune țara la care.

ADVERTISEMENT

Cina cea de taină a avut loc în preajma morții liderului Duduienilor, scopul fiind de a negocia condițiile în care va fi înmormântat Pian.

Întâlnirea a avut loc în noaptea de 8 spre 9 august, această informație fiind făcută public de reprezentanții Poliției.

ADVERTISEMENT

Clanul Duduianu a avut o întâlnire secretă cu șefii Poliției

Emi Pian era depus de trei zile la el acasă, deși legea spunea că trebuie dus la o capelă, iar sute de oameni care veneau să-și ia rămas bun nu respectau nicio regulă de protecție.

Adevărul a făcut rost de o serie de imagini în care arată cine sunt liderii din Poliție care s-au întâlnit cu Duduienii. Așadar, Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, Cătălin Păștin, șeful Poliției Sector 5 și Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei sunt cei care au negociat cu Duduienii bunul mers al lucrurilor.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au încercat, printre altele, să-i convingă pe interlopi să mute sicriul în Biserica „Cuvioasa Parascheta” din Rahova, pe fondul tensiunilor dintre clanurile interlope, care așteptau să se răfuiască.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU ȘEFII POLIȚIEI, LA POVEȘTI CU INTERLOPII

ADVERTISEMENT

În imaginile obținute de Adevărul se poate vedea cum Liviu Vasilescu stă de vorbă cu unul dintre liderii Duduienilor, conform camerei de supraveghere nr. 4. Un Duster alb e văzut în zona Bisericii Cuvioasa Prascheva din Rahova, în timp ce o altă cameră surprinde un BMW negru în care sunt interlopii.

Cele două părți s-au întâlnit pe teren neutru, în Biserică, așa cum a dezvăluit fratele lui Emi Pian, Elvis Pian.

ADVERTISEMENT

Polițiștii ar fi încercat să se înțeleagă pe cale amiabilă cu interlopii, pentru a nu provoca și mai multă indignare în societate, în condițiile în care oamenii de rând erau oricum dezamăgiți pe Poliție pentru că nu a luat măsuri mai drastice împotriva Clanului.

De altfel, un angajat MAI s-a plâns pe Facebook de această situație, fiind nemulțumit că polițiștii ar fi ajuns „bodyguarzi” ai interlopilor.

ADVERTISEMENT

„Se pare că nu, iar noi am devenit bodyguarzii clanului Duduianu. Suntem ciuca tuturor glumelor şi bătaia de joc a şefilor. Iar şeful nostru stă noaptea în poarta interlopilor şi calmează naţiunea oripilată că Totul e sub control!. De altfel, cam astea au şi fost singurele cuvinte pe care a putut să le scoată din gură domnul Berechet vreo 3 zile la rând, pe toate televizoarele. Aaaaa! Mă scuzaţi! Mai sunt două: Monitorizăm! Analizăm!. Şi cam atât! Oare cu câte cuvinte o fi vorbit domnul Berechet cu interlopii?!”, s-a întrebat retoric polițistul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!