News

Dovada că Pro TV nu respectă regulile impuse de autorități în televiziunea de pe Pache. Andreea Esca a făcut totul public

07.08.2020 | 15:58
Dovada ca Pro TV nu respecta regulile impuse de autoritati in televiziunea de pe Pache Andreea Esca a facut totul public
ADVERTISEMENT

Andreea Esca, celebra prezentatoare de știri de la Pro TV, a arătat tuturor cum sunt ignorate regulile și măsurile impuse de autorități legat de noul tip de coronavirus, asta după ce zilele trecute mărturisea că angajații poartă măști de protecție și li se ia temperatura la intrare.

Așadar, știrista a demonstrat în prima față că sunt respectate regulile în privința răspândirii și infectării cu COVID-19, însă acum situația pare că s-a schimbat la 180 de grade și nu se mai pune deloc problema purtării măștii de protecție în interior.

ADVERTISEMENT

O imagine distribuită pe o rețea de socializare arată foarte clar cum angajații nu țin cont de măsuri și nu poartă mască de protecție la serviciu, în ciuda faptului că vedeta și familia sa au fost infectați cu acest virus periculos, fiind externați de curând.

Andreea Esca prezintă dovadă că Pro TV nu respectă nicio regulă legat de COVID-19

Renumita prezentatoare de știri a făcut publice două imagini care demonstrează că în timpul filmărilor pentru știrile de la ora 19:00, angajații nu respectă nicio regulă impusă de autorități.

ADVERTISEMENT

Concret, se poate observa cu ochiul liber cum Andreea Esca și colegii ei nu respectă măsurile impuse de pandemia de coronavirus, existând riscul infectării la orice pas.

Cu toate acestea, îndrăgita știristă a postat mai multe fotografii pe InstaStory în care apare cu mască de protecție pe față, inclusiv la locul de muncă. Având în vedere că a avut deja boala, o fană a întrebat-o dacă mai poate lua încă o dată virusul din China.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a mărturisit că și-a făcut toate analizele necesare după externarea de la Matei Balș și chiar dacă i-au ieșit mulți anticorpi în organism, dar preferă în continuare, să sigură și să se protejeze.

„Nu se știe nimic clar, așa că prefer să mă protejez… deși la analize mi-au apărut mulți anticorpi”, a fost răspunsul știristei de la Pro TV, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Așadar, acum rămâne întrebarea dacă într-adevăr sunt respectate regulile și măsurile în contextul pandemiei pentru că fotografiile spun una, în timp ce declarații înclină clar spre cealaltă variantă.

Andreea Esca și colegii săi nu poartă mască de protecție, la muncă
Andreea Esca și colegii săi nu poartă mască de protecție, la muncă. Sursa foto: Instagram.com

Prezentatoarea Andreea Esca, despre vremurile în care trăim

„Am început să ne izolăm de colegi, de prieteni, de părinți, de copii. Ce părea o soluție de moment s-a permanentizat pentru luni întregi. Am trecut de la a mă gândi că e doar o experiență la a mă înfricoșa că multe, multe lucruri riscă să se schimbe pentru totdeauna.

A fost fun să dansez la trei petreceri online și să particip la câteva meetinguri pe Zoom, House Party și alte din astea.

A fost de înțeles să lucrez cu o foarte mică parte dintre colegi, să intrăm prin culoare separate, să nu avem acces decât în anumite zone, să nu dăm mâna, să purtăm măști, să ne dezinfectăm etc… dar când nu se mai termină… e greu.

E foarte greu. Pentru toți, și cu siguranță pentru mine, care fac parte din categoria celor care, când vorbesc, îți pun sigur mâna pe spate, pe braț, cumva. Și care iubesc viața în comunitate”, a scris Andreea Esca, în urmă cu puțin timp pe alistmagazine.ro.

 

ADVERTISEMENT