FOTO de ULTIMA ORA de la SPITAL! Anunţul ZILEI despre Gabriel Cotabiţă!

Au trecut doua luni de cand Cotabita se afla pe patul de spital, dupa ce a suferit un stop cardiac, insa fetele lui nu s-au dezlipit o clipa de la capatiului tatalui lor. Dovada stau fotografiile...
29.06.2015 | 08:31
FOTO de ULTIMA ORA de la SPITAL Anuntul ZILEI despre Gabriel Cotabita

Au trecut doua luni de cand Cotabita se afla pe patul de spital, dupa ce a suferit un stop cardiac, insa fetele lui nu s-au dezlipit o clipa de la capatiului tatalui lor. Dovada stau fotografiile emotionante surprinse de paparazi.  CLICK PE POZE SUS IN GALERIE PENTRU A VEDEA IMAGINILE SURPRINSE LA SPITAL

Stresul acumulat, dieta draconita, dar si orele petrecute in sala de forta l-au rapus pe Gabriel Cotabita, care a suferit in urma cu aproape doua luni un stop cardio-respirator, fiind resuscitat de medici mai bine de 20 de minute. Ajuns la spital, medicii nu i-au dat acestuia mari sanse de supravietuire, anuntand familia ca trebuie sa se astepte la ce este mai rau.

DIVORT BOMBA IN POLITICA ROMANEASCA!!! ANUNTUL FACUT IN URMA CU PUTIN TIMP!!!

Insa, atunci cand nimeni nu se astepta, minunea s-a produs. Artistul a iesit din coma si, spre mirarea cadrelor medicale, nu a ramas cu lacune de memorie. Desi doctorii spun ca ceea ce s-a intamplat reprezinta o minune, chinul lui Gabriel Cotabita nu s-a terminat.

Cantaretul a fost mutat de la Spitalul Floreasca la Elias, acolo unde face recuperare cate opt ore pe zi. In tot acest timp, familia si prietenii s-au rugat ca artistul sa isi revina, iar cele trei fete au fost in permanenta alaturi de tatal lor.

FOTO / CUM DEVII INVIZIBIL TUTUROR PE FACEBOOK!!! ASA NU TE MAI POATE URMARI NIMENI CAND ESTI ONLINE!!!

Este ajutat in permanenta de fiicele sale!

Dovada stau imaginile surprinse de paparazzi, cei care au fotografiat-o pe Aela, fiica cea mare a artistului, in timp ce se grabea sa ajunga la spital.

Imbracata lejer, cu parul prins neglijent si fara pic de machiaj, tanara pare extenuata si ingandurata. Inainte de a ajunge la clinica medicala, Aela s-a oprit la un bancomat, iar mai apoi a mers in piata, de unde a cumparat cateva fructe, cel mai probabil pentru tatal ei, anunta cancan.ro. Starea de sanatate a parintelui sau afectat-o serios pe blonda, care nu a schitat nici macar un zambet, in cele 20 de minute petrecute la cumparaturi.

DE LA 1 IULIE, SCUMPIRI IN LANT!!! LA CE VOM PLATI MAI MULT!!!

Din cand in cand, Aela a fost recunoscuta de trecatori, cei care i-au transmis multa sanatate tatalui ei. Fara chef de vorba si foarte grabita, fiica solistului a facut tot posibilul sa ajunga, cat mai repede, la spital.

Zilele trecute, Roxana Iliescu, una dintre prietenele de suflet ale lui Cotabita, a facut marturisiri induiosatoare:”Este impresionant sa vezi niste fete atat de dedicate tatalui lor. Ele fac cu schimul la spital, uneori stau toate trei. Nu isi lasa parintele nicio clipa singur. Il hranesc, il schimba. Rar mi-a fost dat sa vad o asemenea legatura. Sunt sigura ca sprijinul fetelor l-au facut pe Gabi sa isi revina atat de repede”.

GALERIE FOTO WOW!!! FETELE PRODANCEI S-AU DEZLANTUIT PE PLAJA!!! IMAGINI SENZATIONALE!!! IATA-LE IN TOATA SPLENDOAREA!!!

 Ar putea sa ramana fara sechele!

De obicei, in asemenea cazuri, este aproape imposibil ca pacientul sa nu ramana cu leziuni cerebrale, care de obicei afecteaza mersul, vorbitul, vederea sau auzul.

Gabriel Cotabita este, insa, un caz aparte, avand in vedere ca, pana acum, el nu pare sa fi ramas cu sechele in urma stopului cardiac pe care l-a suferit la inceputul lunii mai.