Life

Dovada clară că Iulia Albu și-a modificat buzele la medicul estetician. Cum arăta înainte vedeta PRO TV – FOTO

22.06.2020 | 14:47
Dovada clara ca Iulia Albu sia modificat buzele la medicul estetician Cum arata inainte vedeta PRO TV  FOTO
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a devenit celebră după mariajul cu designerul Mihai Albu. Cei doi au divorțat cu scandal, iar în momentul de față se află într-un război în ceea ce privește vizitele la domiciliu ale creatorului de pantofi.

”Domnița de Albu”, așa cum se mai intitulează vedeta PRO TV, susține sus și tare că este complet naturală și că nu a trecut pragul medicului estetician pentru intervenții chirurgicale, nici măcar pentru mărirea buzelor cu acid hialuronic.

ADVERTISEMENT

Fanii au reacționat la anumite postări, acuzând fashion editorul că și-a injectat buzele pentru a le face mai voluminoase, deși nu recunoaște.

Iulia Albu arată diferit în prezent

După ce admiratorii au acuzat-o că minte și că sigur are buzele mărite, Iulia Albu și-a chemat medicul estetician la o discuție pe Instagram, unde au dezbătut acestt subiect, meționând că vedeta face tratamente faciale, însă că nu are intervenții estetice de niciun fel.

ADVERTISEMENT
Iulia Albu pare totul schimbată, în special în zona buzelor
Iulia Albu pare totul schimbată, în special în zona buzelor

Iulia Albu este adepta operațiile chirurgicale acolo unde este cazul, însă ea consideră că nu are nevoie, motiv pentru care a anulat orice fel de comentariu în această direcție.

Cu toate astea, imaginile vorbesc de la sine, iar Iulia Albu arată complet diferit față de cum se afișa în trecut.

ADVERTISEMENT
Iulia și Mihai Albu, în timpul unei apariții televizate
Iulia și Mihai Albu, în timpul unei apariții televizate

Este adevărat că arta machiajului a evoluat în ultima vreme, însă, chiar și așa, fosta nevastă a lui Mihai Albu pare să aibă buzele mai mari.

”Domnița de Alba” a avut mai multe transformări de look în ultimii ani. De la plimbatul cu găina pe umăr la pozele senzuale de femeie fatală. Acum, Iuliei îi place să pozeze provocator, lăsând la vedere și părți intime de dragul artei, lucru cu care publicul nu era obișnuit.

ADVERTISEMENT
Iulia și Mihai Albu, pe vremea când formau un cuplu fericit
Iulia și Mihai Albu, pe vremea când formau un cuplu fericit

Deși are trăsături frumoase, Iulia Albu a prins curaj abia în ultimii ani să se lase fotografiată natural sau în ipostaze mai seducătoare.

Schimbarea i-a adus și un nou iubit, căci de când a divorțat de Mihai Albu, l-a scurt timp, în viața ei a apărut Mike, un bărbat alături de care se declară fericită și cu planuri de viitor.

 

View this post on Instagram

 

My face after today @lamaruta_protv 😂 Nu am apucat sa desenam in schimb sper ca v-am făcut sa zâmbiți. 🌴 Pregătiți-va pentru spam de fotografii de astăzi. Btw, ținuta mea este achiziționata de la un vintage shop iar sandalele sunt Miu Miu. Style is not about money. Style is about CLASS.🦩

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on


Una peste alta, Iulia Albu, deși neagă acest lucru, dovedește prin aparițiile sale, în special cele de pe internet, că a trecut pragul medicului estetician și pentru alte tratamente, altele decât cele faciale.

Iulia Albu, în prezent. FOTO: INSTAGRAM
Iulia Albu, în prezent. FOTO: INSTAGRAM

Iulia Albu, divorț răsunător de Mihai Albu

Iulia Albu a terminat Dreptul, însă vocația și-a găsit-o în modă, influențată și de cariera profesională a fostului soț, Mihai Albu. Ea a devenit, în timp, stilist, critic de modă și este o prezență constantă la TV, unde comentează sarcastic ținutele vedetelor.

Ca și activitate publicistică, Iulia a colaborat cu Ideal Mariaj, The Grand și OK Magazine. În prezent, vedeta are o rubrică fashion în emisiunea ”La Măruță”, unde face audiență cu stilul ei de a comenta despre modă.

Iulia Albu a devenit celebră după mariajul cu Mihai Albu. Cei doi au divorțat cu un scandal de pomină, în 2012. Certurile dese dintre cei doi a dus la o separare, după 8 ani de mariaj. Fashion editorul și designerul de pantofi au împreună o fetiță pe nume Mikaela.

” Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală. Nu doar cu mine, ci cu toată lumea, dar toate se vor hotărî în instanță. Eu cu Iulia comunicăm foarte rar. Nu mai avem ce să ne spunem, vorbim doar despre copil. Lucrurile se văd altfel dintr-o parte. Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorț. Nu vreau să despic firul.

Una e imaginea publică: a început să plimbe găina pe toate bulevardele Bucureștiului și alta e… Ceea ce s-a întâmplat cu găina e una, dar e vorba de găină în timpul căsniciei. A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorț. Nu ne mai înțelegeam. Au intervenit discuții.

Eu nu am de spus cuvinte rele la adresa mamei copilului meu. Mi se pare foarte interesant ce face, s-a implicat în lumea modei, relația dintre noi nu a mai funcționat. Tatăl meu a fost din zona Alba Iulia și de asta ne cheamă Albu.

Acum jocurile de cuvinte au trecut în partea cealaltă. La divorț, numele a fost parte din negociere. Și-a construit întreaga carieră pe numele acesta și mi se pare normal să-l păstreze. Că ma deranjează e altceva.”, a povestit Mihai Albu, la Pro Tv, în 2016, la 4 ani de la divorț.

ADVERTISEMENT