News

Dovada clară că Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat! Mama fetiței sale, mai fericită ca niciodată

06.04.2019 | 11:48
Dovada clara ca Liviu Varciu si Anda Calin sau impacat Mama fetitei sale mai fericita ca niciodata

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit de comun acord în urmă cu ceva vreme, dar au decis să păstreze o relație amicală de dragul micuței lor, Anastasia. La scurt timp, sentimentele dintre ei au „înflorit” din nou odată cu primăvara, așa că au mai dat o șansă iubirii lor.

Dovada că Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat

Recent, Liviu și Anda și-au sărbătorit împăcarea cu o vacanță de vis în Ayia Napa, Cipru, unde s-au bucurat unul de compania celuilalt și s-au relaxat. Cei doi au avut parte de o escapadă din cotidian, s-au apropiat mai tare și au imortalizat fiecare moment, lucru pe care l-au împărtășit și cu fanii pe rețelele de socializare.

Motivul pentru care Liviu Vârciu s-a împăcat cu mama fetiței lui ar fi că nu a primit pe nimeni în viața ei de la despărțirea de el, ce a avut loc acum aproximativ un an, astfel că actorul s-a gândit să mai dea o șansă relației lor, ținând cont de aspectul că au împreună o fetiță. După despărțirea de Vârciu, Anda se mutase cu o prietenă, apoi a hotărât că cel mai bine este să stea împreună cu mama sa, pentru un plus de ajutor, fetița rămânând cu ea.

Dovada clară că Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat! Mama fetiței sale, mai fericită ca niciodată
Recent, Liviu și Anda și-au sărbătorit împăcarea cu o vacanță de vis în Ayia Napa, Cipru

Părinții sunt tare mândri de micuța lor

„Stă mai mult la mine, dar când vrea să o vadă, mă duc cu fetița la el. Sau când mai am nevoie, o mai ține el. Ne înțelegem când e vorba de copil. Se joacă singură, se uită la desene. Nu prea sunt de acord cu televizorul și cu telefonul. O las zece minute pe zi și e foarte fascinată de tot ce se întâmplă, de tot ce vede. Încearcă să imite”, a spus Anda Călin în vremea când era separată de tatăl fetiței ei.

Despre micuța ei, fostul iepuraș Playboy spune că este un copil cuminte, care nu dă bătăi de cap. „Se joacă singură, se uită la desene. Nu prea sunt de acord cu televizorul și cu telefonul. O las zece minute pe zi și e foarte fascinată de tot ce se întâmplă, de tot ce vede. Încearcă să imite”, a declarat Anda.

Tags: