Fotbal international

Dovada discuției lui Cristiano Ronaldo! Dialogul incredibil pe care l-a avut cu Patrice Evra înainte de meciul cu Atletico. FOTO

Autor: Traian Terzian | 14.03.2019 | 20:27
Cristiano Ronaldo a avut un dialog incredibil pe Whatsapp cu fostul fundaș francez Patrice Evra

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a avut un dialog incredibil pe Whatsapp cu fostul fundaș francez Patrice Evra și îi spunea acestuia cu cinci zile înaintea returului cu Atletico Madrid să fie încrezător. Superstarul portughez a avut o prestație fantastică, a reușit să marcheze trei goluri și a calificat-o pe campioana din Serie A în sferturile de finală ale Champions League.

Cristiano Ronaldo, dialog de excepție cu Patrice Evra: ”Acasă îi distrugem”

Dialogul de excepție dintre Cristiano Ronaldo și Patrice Evra a fost postat cu puțin timp în urmă de francez pe contul de Instagram. ”Frate, mă bazez pe tine la returul din Champions League. Nu m-am îndoit niciodată de tine. Și lumea m-ar ucide de fiecare dată când tu sau Juventus pierdeți”, i-a scris Evra, iar Ronaldo i-a răspuns: ”Știu. Vom trecem peste. Acasă îi vom distruge”.

Conversația dintre cei doi a continuat, iar Patrice Evra a ieșit în prim-plan: ”Exact!!!!!!! Viva Ronaldo”, iar portughezul i-a răspuns cu ”Ahahaha” și i-a trimis o poză cu el. La finalul discuției, francezul l-a încurajat pe fostul său coechipier de la Manchester United: ”Fratele meu, simt încrederea” și a încheiat mesajul cu ”#prayforathletico” și a pus emoji râzând cu lacrimi.

Discuția avută de Cristiano Ronaldo cu Patrice Evra
Discuția avută de Cristiano Ronaldo cu Patrice Evra

”Acest lucru vă arată doar încrederea, furia, determinarea celui mai bun jucător din lume”

Toată această discuție a fost postată de Patrice Evra pe contul său de Instagram cu următorul mesaj: ”În spatele scenei… Acestea sunt mesajele dintre mine și @cristiano cu 5 zile înainte de marea revenire! Acest lucru vă arată doar încrederea, furia, determinarea celui mai bun jucător din lume. Trebuie să le mulțumim mamei și tatălui său și, bineînțeles, lui Dumnezeu pentru că ne-a dat un om drăguț și un jucător incredibil. De fiecare dată cînd este sub presiune mare fratele meu dovedește că este bărbat! Deci, vă rog să nu fiți geloși. Vreau doar să vă împărtășesc aceste lucruri și dacă nu sunteți de acord, nu pot să fac nimic pentru voi. Bucurați-vă de viața voastră, dar trebuie să recunoașteți că este pur și simplu cel mai bun dintre cei mai buni și nu încercați să atingeți ecranul pentru a vedea numărul său. #ilovethisgame # positive4evra @juventus #finoalafine #world #bestplayer”.

Cristiano Ronaldo a fost eroul meciului Juventus Torino – Atletico Madrid 3-0 care a adus calificarea italienilor în sferturile de finală ale Champions League. Presa internațională a fost extaziată de jocul superstarului portughez și l-a elogiat pentru prestația avută. Cu toate acestea, tehnicianul italian Fabio Capello nu este încântat de atacantul ”Bătrânei Doamne” despre care a spus că nu este un geniu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!