Life

Dovada dureroasă că Andreea Bălan încă suferă după despărţirea de George Burcea. Detaliul care o dă de gol pe vedeta Antenei 1

08.06.2020 | 11:13
Dovada dureroasa ca Andreea Balan inca sufera dupa despartirea de George Burcea Detaliul care o da de gol pe vedeta Antenei 1
ADVERTISEMENT

Chiar dacă au trecut deja patru luni de când a pus punct relației cu George Burcea, Andreea Bălan este în continuare afectată de acest episod nefericit. Încearcă din răsputeri să păstreze aparențele, însă fanii și-au dat seama imediat că îndrăgita artistă nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei și nu se sfiesc să îi spună direct acest lucru.

Andreea Bălan încă suferă după despărțirea de George Burcea. Cum s-a dat de gol

Așa s-a întâmplat și în acest sfârșit de săptămână, când blondina a postat o nouă fotografie pe rețelele de socializare, iar un internaut a remarcat imediat că privirea ei ascunde multă suferință. Ba chiar a ținut să-i facă cunoscută opinia sa, invocând chiar și descrierea atașată imaginii respective.

ADVERTISEMENT

Antrenează mintea să vezi doar binele din orice situație” a scris Andreea Bălan, iar fanul a replicat imediat.De acord, însă ochii tăi sunt așa de triști…fii puternică”, i-a transmis acesta fără să stea pe gânduri. Chiar dacă nu a primit niciun răspuns din partea vedetei Antenei 1, tăcerea sa lasă loc de interpretări.

Noi dezvăluiri cutremurătoare după divorț: „Simt nevoia să plâng”

Odată cu relaxarea măsurilor de distanțare socială provocate de răspândirea noului coronavirus, Andreea Bălan și-a reluat activitatea și are un program extrem de aglomerat. Găsește, însă, timp să țină legătura cu fanii și să le răspundă la întrebări, chiar dacă unele sunt cât se poate de personale.

ADVERTISEMENT

În timpul unei discuții online, artista le-a mărturisit că își concentrează toată atenția asupra fiicelor sale, întrucât își dorește să fie un exemplu foarte bun pentru ele. Cu toate acestea, speră ca iubirea să își facă din nou simțită prezența în viața ei.

Văd un om foarte puternic, încercat de viață, care a reușit să treacă prin anumite experiențe negative, care s-a întâlnit cu moartea față în față și a reușit să treacă și peste asta.

ADVERTISEMENT

Nu este ușor să fii un om puternic, pentru că da, toată lumea te admiră, dar a fi puternic aduce după sine și faptul că ai trăit și anumite lucruri destul de urâte și oamenii au așteptări de la tine.

În momentul în care ei știu că tu esti puternic, oamenii îți spun: «Lasă, că ai mai trecut prin asta, e ok, ești foarte puternică», dar sunt momente absolut normale în care și eu simt nevoia să plâng sau să fiu protejată. Așa am ajuns să mă protejez singură pe mine și pe cei din jur.

ADVERTISEMENT

În continuare cred în dragoste. Eu nu am avut multe relații, iar la un moment data am fost numită ghinionistă în dragoste. Dacă ai două relații care eșuează nu cred ca poți fi catalogat asa.

De la 20 de ani până acum, am avut trei relații – una pansament și două de lungă durată, stabile, cu sentimente profunde, care s-au terminat din diferite motive. Acest lucru nu înseamnă că un om eșuează, ci că pur și simplu, la un moment dat, oamenii respectivi nu se mai potrivesc și și-au dorit altceva.

Iar când un om face anumite lucruri pe care tu nu le accepți, nu înseamnă că ești părăsit, ci din contră, înseamnă ca tu nu accepți acea situație. În cazul meu, înseamnă că am avut coloana vertebrală, iar omul respectiv a trebuit să plece. Cred în dragoste în continuare și cel mai important lucru este să fiu și să rămân pozitivă”, a dezvăluit Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT