Life

Dovezile despărțirii? Ce a făcut Maria de la Puterea dragostei azi noapte, fără Marinescu

Apar tot mai multe semne de întrebare cu privire la relația dintre Maria de la Puterea dragostei și Cristi Marinescu. Mai sunt sau nu împreună?
08.09.2021 | 11:15
Dovezile despartirii Ce a facut Maria de la Puterea dragostei azi noapte fara Marinescu
Maria și Marinescu de la Puterea dragostei, relație pusă sub semnul întebării. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria de la Puterea dragostei a petrecut fără Marinescu azi noapte, împreună cu o prietenă. De cealaltă parte, iubitul(?) ei a tras din greu la sala de forță.

Zvonul privind despărțirea dintre cei doi la scurt timp după terminarea competiției Puterea dragostei nu a fost confirmat, dar nici infirmat de vreunul dintre ei.

ADVERTISEMENT

Postările pe care acestea le fac în mediul online ne dau noi piste despre ce se întâmplă cu adevărat în relația lor.

Maria de la Puterea dragostei s-a distrat în club fără Marinescu

Ieri, pagina de Instagram Viperele vesele postase că Marinescu și Maria s-ar fi despărțit luni, pe 7 septembrie, la o zi după terminarea reality-show-ului unde s-au cunoscut.

ADVERTISEMENT

Maria ar fi zburat la Chișinău fără iubitul ei, iar relația lor s-ar fi încheiat pe cale amiabilă. Mulți dintre fani susțin că această relație era una artificială. Cei doi s-ar fi cuplat doar din dorința celor doi foști concurenți de a ajunge în finala Puterea dragostei.

Nu a trecut mult de când a fost lansat pe piață zvonul separării dintre Maria și Cristi Marinescu și cei doi au apărut în mediul online cu câteva filmulețe refuzând să lămurească misterul. Postările făcute s-au limitat strict la activitățile lor personale.

ADVERTISEMENT

Cristi Marinescu a publicat câteva story-ui pe Instagram în care trage din greu la sala de fitness. În timp ce câștigătorul Survivor România se antrena serios, Maria petrecea până în zori în Republica Moldova, la Chișinău.

Blondina a postat câteva filmulețe dintr-un club unde s-a distrat cu o prietenă. Pe fundal se auzea muzică într-o altă limbă, cel mai probabil ucraineană sau rusă, semn că tânăra a mers într-adevăr fără Marinescu acasă la ea.

ADVERTISEMENT
puterea dragostei
Dreapta, Marinescu se antrenează la sală; stânga. Maria petrece în club. Foto: Instagram

O iubire artificială?

Maria a dansat și a și cântat, ignorând complet bârfele apărute despre relația ei cu Marinescu. Blondina a luat microfonul la un moment dat în cadrul petrecerii. S-a pus să cânte una din melodiile trupei A.S.I.A., „Dă-mi nopțile înapoi”.

Maria și Marinescu au format un cuplu la Puterea dragostei spre finalul sezonului. Principalii lor rivali au fost Alexandra și Codruț. Cealaltă blondină a competiției a reușit să fie desemnată câștigătoare alături de Marinescu.

Relația celor doi a fost pusă la îndoială încă de la început atât de fanii show-ului, cât și de o parte dintre concurenți. Timpul va lămuri misterul acestei povești de iubire.

 

ADVERTISEMENT