News
notix pixel id

Dr Monica Pop: „O strategie greşită! Așa, pozitivii pot infecta mulţi contacţi! Se vor trezi infectaţi și …” Dezvăluirile care aruncă în aer strategia Guvernului

22.08.2020 | 20:49
Dr Monica Pop: „O strategie greşită! Așa, pozitivii pot infecta mulţi contacţi! Se vor trezi infectaţi și ...” Dezvăluirile care aruncă în aer strategia Guvernului
Ce ar trebuie să facă românii de sărbători. Sfatul Monicăi Pop pentru Crăciun și Revelion. Foto: clicksanatate.ro
ADVERTISEMENT

Cunoscutul medic Monica Pop, manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București, dă vina pe Guvern pentru proasta gestionară a crizei sanitare în plină pandemie de Covid-19.

Răspândirea coronavirusului putea fi oprită dacă ar fi existat la fiecare loc de testare un birou al rezultatelor, nu doar la sediile DSP.

Medicul crede că oamenii infectați cu Covid-19 pot infecta la rândul lor alți cetățeni atunci când se vor deplasa la sediile DSP pentru a-și afla rezultatele.

ADVERTISEMENT

Monica Pop crede că Guvernul Orban a greșit strategia în lupta cu Covid-19

În teorie oamenii ar trebui să afle rezultatele testelor telefonic, de la DSP, însă la DSP sunt șanse mici să răspundă cineva la telefon, astfel că oamenii se enerveză și pleacă singuri pentru a-și afla soarta.

De ce???!!! O strategie greşită duce şi ea la creşterea numărului de pozitivi!

Dar, dacă aşa e ordinul dat…Testul se face în spitale sau în privat, dar rezultatele le comunică DSP, după zile… Se ştie că la DSP, nu prea răspunde nimeni, iar oamenii nu mai au răbdare şi pleacă să afle singuri, cu transportul în comun. Așa, pozitivii pot infecta mulţi contacţi! Se vor trezi infectaţi și nici nu vor şti de unde!

ADVERTISEMENT

Ar fi simplu de rezolvat prin crearea unui birou de comunicare la fiecare loc de testare, nu doar la DSP unde se vede clar, din atâtea exemple, că nu se poate face față! Interesează pe cineva?!

Dar, dacă aşa e ordinul…”, a scris medicul Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

România se află pe locul 39 în lume în topul infectărilor cu noul coronavirus, cu 77.544 de cazuri, dintre care 1.189 în ultimele 24 de ore. În total în țara noastră au murit 3.233 de decese, dintre care 37 de oameni în ultimele 24 e ore.

ADVERTISEMENT

În total s-au recuperat 35.079 de oameni, în timp ce în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 504 oameni, în stare gravă. România a efectuat 1.6 milioane de teste la o populație de 19 milioane de locuitori.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri