Sport

Antrenorul lui CSM București îi critică pe fani, după egalul cu Thuringer: „Această echipă merită sprijin”

Antrenorul lui CSM Bucuresti ii critica pe fani dupa egalul cu Thuringer Aceasta echipa merita sprijin

CSM București a reușit doar un egal în ultimul meci al fazei grupelor principale din Liga Campionilor, scor 23-23, în compania formației Thuringer. Antrenorul „Tigroaicelor”, Dragan Djukic, a ținut să își critice fanii pentru faptul că nu au stat în spatele jucătoarelor sale în meciul contra nemțoaicelor.

Dragan Djukic critică fanii din Polivalentă după egalul cu Thuringer

Dragan Djukic s-a arătat supărat de faptul că elevele sale nu au avut parte de susținerea pe care și-ar fi dorit-o în ultimul meci din grupele Ligii Campionilor: „Vă spun sincer. Echipa aceasta are nevoie de sprijin, iar eu nu îl simt deloc. Am avut situaţia în care am jucat aici cu Gyor, iar Crina Pintea a primit mai multe aplauze decât orice jucătoare a noastră, care şi-au dat inima şi sângele pe teren. Ceva nu e în regulă. Această echipă merită să fie sprijinită”, a zis Djukic la conferința de presă de după meci.

În schimb, căpitanul Iulia Curea a spus că nu are o explicație pentru felul în care a căzut echipa sa în repriza secundă, deși la pauză conducea cu 14-8: „Nu ştiu ce s-a întâmplat la pauză. Cred că greşelile tehnico-tactice pe faza de atac au fost de vină. Au fost foarte multe ratări, dar toată lumea ratează. Ratarea face parte din joc. Au fost şi greşeli copilăreşti. Se complică foarte mult lucrurile. Nimic nu merge anul ăsta! Ne-a urmărit ghinionul de la început, nu pare că se termină”, a spus Curea, pentru Digi Sport.

Jelena Grubisic a fost omul meciului pentru CSM București în egalul cu Thuringer

Formația lui Djukic ar putea să cadă chiar pe locul 4 în grupa principală

După acest rezultat foarte slab, CSM București a terminat grupa principală cu doar 11 puncte. Momentan, „Tigroaicele” ocupă locul 3 în grupă. Cu toate acestea, Ferencvaros are meci sâmbătă, în compania lui Krim Ljubljana și va trece peste campioana României. Astfel, echipa lui Dragan Djukic va termina grupa principală pe locul 4 și va juca în sferturile de finală ale Ligii Campionilor împotriva celor de la Metz.