Sport

Dragana Cvijic pleacă de la CSM București! A semnat cu o rivală din Champions League

30.12.2020 | 10:31
Dragana Cvijic pleaca de la CSM Bucuresti A semnat cu o rivala din Champions League
Pivotul Dragana Cvijic pleacă de la CSM București la finalul sezonului, jucătoarea din Serbia urmând să se întoarcă la echipa Krim Mercator Ljubljana. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Pivotul Dragana Cvijic pleacă de la CSM București la finalul sezonului, jucătoarea din Serbia urmând să se întoarcă la echipa Krim Mercator Ljubljana.

La gruparea susținută de Primăria Capitalei situația financiară este una extrem de dificilă, jucătoarele fiind neplătite de mai multe luni.

ADVERTISEMENT

Superstarul Cristina Neagu a tras un semnal de alarmă asupra problemelor financiare cu care se confruntă vicecampioana României și a transmis un mesaj dur către șefi.

CSM București o pierde pe Dragana Cvijic din sezonul viitor

În aceste condiții, jucătoarele au început să-și caute echipe la care să se transfere din vară, iar prima care și-a anunțat plecarea de la CSM București este pivotul Dragana Cvijic.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 30 de ani, jucătoarea din Serbia a semnat începând din sezonul viitor cu formația slovenă Krim Mercator Ljubljana, pentru care a mai evoluat în perioada 2009-2011.

”Este o mare onoare și plăcere să port din sezonul viitor tricoul clubului unde mi-am început cariera europeană. Aștept cu nerăbdare noua provocare și sunt recunoscătoare pentru încrederea pe care acest club mi-a acordat-o”, a declarat Cvijic pentru site-ul oficial al grupării slovene.

ADVERTISEMENT

”Suntem extrem de fericiți că am ajuns la un acord cu unul dintre cei mai buni pivoți din lume. Credem că odată cu acest prim transfer pentru viitorul sezon nevom putea atinge obiectivul de a reveni în topul handbalului european”, a spus și Deja Ivanovic, directorul sportiv de la Krim Mercator.

Dragana Cvijic a venit la CSM București în vara anului 2018 de la Vardar Skopje, după ce anterior mai jucare la Steaua Roșie Belgrad, Krim Ljubljana și Buducnost Podgorica. Ea are în palmares două titluri Champions League, în 2012 și 2015, ambele cu Buducnost. În plus, ea a cucerit medalia de argint cu naționala Serbiei la Mondialul din 2013.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, FANATIK a aflat că Dragana Cvijic s-a aflat foarte aproape de un transfer la Buducnost Podgorica, dar în cele din urmă a fost convinsă de oficialii echipei să rămână la CSM Bucureşti.

ADVERTISEMENT