Dragnea îi dă asigurări lui Hagi: „O să se bată cu Olguţa!”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
16/04/2018, 12:18
Dragnea îi dă asigurări lui Hagi: „O să se bată cu Olguţa!”

Gică Hagi a răbufnit în urmă cu câteva săptămâni, când a auzit că oraşul Constanţa nu intră în programul de guvernare cu privire la infrastructura sportivă: „Poate auzim într-o bună zi că se face un stadion şi la Constanţa! Aud că se fac şi prin cine ştie ce comune. Aici nu se poate! Oraşul e prea mic, nu e important”, a spus Hagi.

Replica a venit din partea celui mai important om politic al momentului, Liviu Dragnea: “Eu ţin la Gică Hagi şi o să ţin la el toată viaţa mea, aşa cum ţine, probabil, toată România la el. E un om pe care-l respect, dar îi transmit cu toată dragostea că nimeni nu se opune şi cu toţii ne dorim să facem un stadion la Constanţa. E nevoie de solicitarea autorităţilor locale. Atunci vom face stadion modern şi la Constanţa, aşa cum se discută şi la Focşani. Dacă autorităţile din Constanţa vor să facă un stadion modern şi sunt de acord că trebuie făcut, atunci trebuie să solicite, să fundamenteze şi să argumenteze că îşi doresc! Vă garantez că la Constanţa vom avea stadion modern, care să rivalizeze cu cel din Craiova, să se bată cu Olguţa, să vedem care e mai frumos!”, a spus preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru gsp.ro.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Hagi, apreciat de Liviu Dragnea

Controversatul om politic a avut şi un mesaj de apreciere pentru „Rege”: “Hagi are dreptate! Avem o rezervă incredibilă de talente în toate domeniile, bineînţeles şi în sport. Din păcate, n-am simţit de la toate federaţiile sau de la majoritatea federaţiilor o dorinţă efectivă de a se investi în resurse umane, materiale şi financiare, în creşterea bazei de selecţie. Poate nu este spectaculos şi poate d-asta nu au fost interesaţi, dar noi nu vom avea sport de performanţă dacă la nivelurile inferioare nu vom avea o bază de selecţie foarte bine structurată.  Trebuie să mizăm mai mult pe fotbalişti români! Avem mii de talente în această ţară care nu sunt descoperite şi nu sunt susţinute. Iar pentru a face lucrul acesta ne trebuie sport de masă cu competiţii, aşa cum era înainte. Eu am jucat fotbal şi am fost legitimat. Ştiu foarte bine cum am crescut şi cum am fost selectat la aceste competiţii. Exista un interes mare între noi, copiii, şi participam la competiţii în care ieşeau în evidenţă talentele. Nu putem să facem o singură acţiune heirupistă, trebuie să fie competiţii permanente!“, susţine Dragnea.

Închide ×