Dragnea s-a răzgândit! ”Nu am spus că îl susţin pe Lupescu”

Filon Stan   
in Fotbal intern
16/04/2018, 17:50
Dragnea s-a răzgândit! ”Nu am spus că îl susţin pe Lupescu”

Întorsătură de situaţie în campania alegerilor FRF! Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor şi şeful PSD, spune că nu şi-a declarat sprijinul pentru Ionuţ Lupescu la alegerile FRF.

“Eu nu am spus că îl susţin pe Ionuţ Lupescu. Eu am spus că, dacă informaţiile care mi-au fost transmise că se foloseşte o hârtie în care este semnătura mea pentru susţinerea domnului Burleanu sunt adevărate, mi se pare ceva incalificabil. Eu sper să nu fie adevărate pentru că n-am semnat aşa ceva şi nici n-aveam de gând.

Dragnea îl va susţine pe Lupescu, dacă va câştiga alegerile

În rest, cred că trebuie să fie alegeri libere la FRF şi toţi cei care votează acolo trebuie să se gândească şi la noi, microbiştii, nu numai la ei. Să se gâdească şi la suferinţele noastre, şi la trăirile noastre. Şi la trăirile mele de rapidist, (…) indiferent de ce echipă susţin. Să se gândească la ce ne dorim cu toţii de la fotbalul românesc, să avem măcar aceleaşi performanţe pe care le-a avut generaţia de aur, pentru că potenţial există”, a spus Dragnea, potrivit News.ro. Liviu Dragnea a declarat că Lupescu l-a contactat şi i-a transmis că intenţionează să candideze la alegerile FRF. Atunci, preşedintele PSD i-a spus “Kaiserului” că va avea toată susţinerea lui dacă va fi ales în fruntea Federaţiei. Alegerile pentru preşedenţia FRF sunt programate pentru data de 18 aprilie. 

Închide ×