Life

Mesaje speciale de Dragobete. Cele mai frumoase urări pentru persoanele dragi

Dragotele reprezintă o sărbătoare fixă, trecută în calendarul ortodox pe data de 24 februarie. Este un moment special pentru a le împărtăși dragostea pentru persoana iubită.
23.02.2022 | 20:26
Mesaje speciale de Dragobete Cele mai frumoase urari pentru persoanele dragi
Mesaje, urări și felicitări de Dragobete. Îți vei surprinde plăcut persoana iubită. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Toate persoanele dragi se vor bucura atunci când vor primi din partea ta urări sau felicitări în cursul zilei de joi, 24 februarie 2022. De asemenea, este un prilej important pentru a ne arăta dragostea pentru jumătatea noastră.

Iubirea, sinceritatea și bucuriile vor pluti în aer în această zi. FANATIK a pregătit pentru tine cele mai frumoase și unice mesaje pentru cei de lângă tine. Aruncă un ochi peste rândurile de mai jos, ai de unde alege!

ADVERTISEMENT

Mesaje, urări și felicitări de Dragobete. Îți vei surprinde plăcut persoana iubită

  • Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce ma trezește de dimineața!
  • Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos. Ești atât de frumoasă pentru ca ești atât de iubită și îti promit că așa vei fi mereu.
  • Ochii tăi sunt făcuți să cucerească, trupul tău e făcut să trezească dorințele. Toată ființa ta e încântătoare și eu sunt cel mai norocos bărbat, caci sunt iubit de tine.
  • Tu ești visul meu…unicul meu vis…aș vrea să te atrag în vâltoarea pasiunii să te strâng așa de tare încât TU și EU sa devenim un singur suflet.
  • Te voi iubi şi atunci când mările vor seca… Te voi iubi şi atunci când stâncile se vor topi…. Te voi iubi şi atunci când scurs nisipul vieţii va fi!
  • Se întâmplă în viaţă să iubeşti dar să fii rănit … îţi iei viaţa de la capăt, vrei să uiţi tot, dar amintirile sunt mereu în inima ta amintindu-ţi că iubirea este cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinţă..
  • Vreau să ştii că zi de zi mă gândesc la tine, aş vrea să te sărut clipă de clipă şi să te am lângă mine secundă de secundă.
  • Nu pot să-ţi spun acum ce vreau. Nu pot acum, eu nu mai stau. Un singur lucru ţi-l rostesc. E acel simplu TE IUBESC.
  • Dacă aș fi de gheața ai vedea cu ochii tăi cum ma topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja.
  • Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povești, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt.

Cuvinte frumoase de transmis în ziua de Dragobete

Eu n-am fost în stare să-ți scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu exista dragoste în inima mea cât să inspire toți poeții dintr-o carte. Unii știu să scrie frumos, unii știu să cânte frumos, unii sunt pur și simplu frumoși, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine.

ADVERTISEMENT

Cel mai bogat bărbat te-ar acoperi cu cadouri, cel mai frumos bărbat te-ar purta printre staruri, cel mai inteligent bărbat…nici nu pot sa îmi dau seama ce-ar face un astfel de bărbat pentru tine, iar eu, eu sunt doar cel mai îndrăgostit dintre bărbați și acesta este darul meu.

Va veni o dată vremea când în urmă vei privi… ai vrea să reînvie toate bucuriile şi nebuniile… dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATĂ numai amintirea spune că… “Aşa a fost o dată!”

ADVERTISEMENT

Cât de MULT te iubesc … nu vei şti NICIODATĂ… ai pătruns în inima mea fără să-mi dau seama …aştept să vină ziua aceea când totul va fi aşa cum ne doream…

Acum tot ce a fost între noi pare demult …încerc să-mi amintesc dar nu pot …tu probabil m-ai uitat, în timp ce eu trăiesc doar pentru tine.

ADVERTISEMENT

M-ai acceptat aşa cum sunt şi acum eşti o parte din sufletul meu. Te iubesc!

Dacă până acum mă gândeam dacă e bine sau nu ceea ce se întâmplă, acum nu mă mai interesează. Ştiu că te iubesc şi asta e tot ce contează…

 T-tandru, E-esenţial, I-irezistibil, U-unic, B-blând, E-etern, S-scump, C-curajos … Aşa poţi fii doar tu iubitule!

Alfabetul începe cu litera “a”, numărătoarea cu “1”, tristeţea începe cu o lacrimă, bucuria cu un zâmbet, iar fericirea mea începe cu tine!

Mesaje de Dragobete pentru jumătatea ta

  1. Dragul meu tu ești Soarele și Dimineața mea. Ador să te vad când zâmbești, ador sa te vad cum râzi, ador sa te vad fericit alături de mine. Te iubesc!
  2. Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc… sa traiesc. Te iubesc mult!
  3. Iubesc palmele tale mari, iubesc brațele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc ființa ta toată.
  4. Iubitule, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile și sub toate stelele universului.
  5. Te iubesc așa de mult încât inima mea bate odată pentru tine și odată pentru mine. Mă gândesc mereu la strălucirea ta, uneori cred ca Dumnezeu a vrut să-și arate măiestria când te-a creat. Te iubesc! 
  6. Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Hai sa ne bucuram de iubire! E Ziua Indragostitilor!
  7.  Dacă până acum mă gândeam dacă e bine sau nu ceea ce se întâmplă, acum nu mă mai interesează. Ştiu că te iubesc şi asta e tot ce contează…
  8. Eşti totul pentru mine. Ai apărut în viaţa mea pe neaşteptate, m-am îndrăgostit de tine pe neaşteptate. A meritat! 
  9.  Am nevoie de 5 minute din viaţa ta: în primul să te sărut, în al 2-lea să-ţi spun că mi-e dor de tine, în al 3-lea cât te iubesc, iar ultimele două să rămâi cu mine.
  10. Dacă-aş fi o pisicuţă aş iubi un motănel. Dar aşa sunt o fetiţă şi iubesc un băieţel!
ADVERTISEMENT