Fotbal intern

Dragomir, ACUZE ŞOC în carte! Episod HALUCINANT pe stradă cu Gino Iorgulescu: ”Mi-a spus că Ponta mă va băga la PUŞCĂRIE!”

Dumitru Dragomir a pierdut şefia LPF şi, în opinia lui, a fost lucrat. El şi-a revărsat supărarea asupra lui Gino Iorgulescu, fostul internaţional fiind cel care l-a înlocuit la Ligă....
16.11.2016 | 20:29

Dumitru Dragomir a pierdut şefia LPF şi, în opinia lui, a fost lucrat. El şi-a revărsat supărarea asupra lui Gino Iorgulescu, fostul internaţional fiind cel care l-a înlocuit la Ligă.

”Corleone” avea să scrie în cartea sa, ”Meciurile vieţii mele”, că Gino Iorgulescu l-a ameninţat, iar apoi a fost arestat.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU PASAJELE DIN CARTE!

”Acest Gino Iorgulescu este un şarpe veninos, un om fără onoare care s-a făcut preş în faţa lui Nicu Ceauşescu, fiind de multe ori ”peştele lui”.

Gino Iorgulescu s-a asociat cu diverşi şmecheri şi a încercat să mă elimine de la Ligă, şi asta de cîteva ori. Gino a încercat să mă atragă într-o cursă şi să mă bage la puşcărie, numai să-mi ia locul la Ligă. 

A convins mai mulţi preşedinţi şi chiar pe secretarul general al Ligii, Valentin Alexandru, să-i cumpărăm pămîntul pe care îl avea ca intermediar la vînzare. După ce l-am cumpărat, m-a convins să mai achiziţionez o parcelă mică, în jur de 300 de metri pătraţi, care era pe altă stradă, aproape de stadionul FC Naţional. 

Acest teren era în pantă, fiind un fel de groapă de gunoi a parcului Cotroceni.

După ce am construit Liga din venituri proprii, am obţinut autorizaţiile de construcţie pentru o vilă pe terenul cumpărat cu acte în regulă prin notariat. Cum m-am apucat de construit, am fost chemat la DNA. AM fost reclamat de Iacov, de la clubul Naţional.

Ulterior am fost informat că cei trei, Gino, Iacov şi Ponta, au plănuit totul ca să mă compromită, DNA-ul să mă poată trimite în judecată. Nu şi-au dat seama că-l implică şi pe Gino Iorgulescu. Procesul a fost o comedie, cu Gino Iorgulescu disperat şi îi tot înjura pe Iacov şi pe Ponta”, povesteşte Mitică Dragomir.

Percheziţie la 5:45

Fostul şef al Ligii dezvăluie cum a fost ameninţat, după ce a pierdut şefia forului.

”A venit la mine directorul economic al LPF şi mi-a spus că, dacă mai vorbesc pe la TV şi pomenesc numele lui Gino Iorgulescu sau a lui Victor Ponta, atunci Ponta mă va băga la puşcărie. 

Altădată, la un semafor a oprit o maşină şi, pe geam, Gino Iorgulescu mi-a spus că, dacă mai vorbesc ce s-a întîmplat, Ponta mă va aresta. L-am luat la înjurături şi a accelerat rapid”, continuă Dragomir.

La o săptămînă de la incident, Dumitru Dragomir s-a trezit cu DNA-ul la uşa casei. ”La 5:45 soneria a începun să sune de nu se mai oprea. Mi-au arătat mandatul de percheziţie. Au scotocit peste tot vreo cinci ore, mi-au ridicat computerul, tableta şi cam toate hîrtiile şi actele ce le-au găsit în casă”, spune Dragomir.

La ora 11 a fost dus la sediul IGP, unde a început ancheta.