Fotbal intern

Dragomir: „Steaua e FAVORITĂ la titlu. Dinamo are mari PROBLEME”

Dumitru Dragomir a scăpat de procesul intentat de Adrian Mititelu, dar îl aşteaptă altul, cu primul termen pe 27 iunie. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal şi foştii şefi ai companiei...
26.06.2017 | 14:52
Dragomir Steaua e FAVORITA la titlu Dinamo are mari PROBLEME
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a scăpat de procesul intentat de Adrian Mititelu, dar îl aşteaptă altul, cu primul termen pe 27 iunie. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal şi foştii şefi ai companiei RCS&RDS sunt urmăriţi penal într-un dosar privind atribuirea drepturilor de televizare ale meciurilor din Liga I.

Potrivit DNA, Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mită şi de complicitate la spălare de bani după ce ar fi pretins 3,5 milioane de euro din care ar fi primit 3,1 milioane de euro din partea şefilor companiei RCS&RDS Ioan Bendei şi Alexandru Oprea sub forma unui contract de asociere între firma care controla salonul de nunţi şi de botezuri a lui Dragomir şi societatea de cablu condusă de cei doi.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO l-a contactat pe Dumitru Dragomir în legătură cu problemele fotbalistice pe care le întâmpină formaţiile cu pretenţii la titlu în ediţia 2017-2018 a Ligii I. După părerea sa, echipa lui Gigi Becali, „Steaua, domne, ce FCSB, mai lăsaţi-mă cu FCSB, asta-i Steaua indiferent ce aberaţii spun ăia de la Armată”, este de departe favorită să câştige campionatul viitor, după o pauză de 3 ani.

Ce spune Dumitru Dragomir despre…

FCSB: „Au avut bani, domne, au avut şi au bani. Gigi Becali e un om al riscului, a riscat şi a câştigat de cele mai multe ori. N-are nimeni curajul lui. Şi banii lui. Dacă pierde două, trei milioane, la el nu se simt, nu se cunoaşte. Steaua e de departe favorită la titlu, aproape fără concurenţă. Când ai curaj, ambiţie şi bani, n-ai cum să pierzi”

ADVERTISEMENT

CFR Cluj:Se face treabă serioasă acolo. Doctorul (n.a. – preşedintele Iuliu Mureşan) este un tip serios, profesionist, Dan Petrescu este şi el un profesionist serios, acum văd că au şi bani, singura problemă zic eu că este dacă are Dan timp să lege echipa, nu prea mai e mult până când începe sezonul, ei au avantajul că nu joacă în cupele europene, ăsta-i un avantaj dacă vrei să faci echipă nouă. Dar tot Steaua rămâne favorită la titlu”

Dinamo: „Au mari probleme… Mari… Fraţii au mari probleme, ştiţi la cine mă refer. Nu-i mai arde lui Negoiţă să bage bani mulţi în fotbal. Îi păstrează pentru zile negre, că nu se ştie… Aşa că nu-i văd în stare să aducă cine ştie ce jucători. Oricât s-ar agita Contra. El zice că pleacă, dar eu zic: dacă avea unde să plece, nu pleca până acum? Hai să fim serioşi, domne, nu umblă câinii nicăieri cu contracte în coadă…”

ADVERTISEMENT

Transferul ratat al lui Dragoş Nedelcu la FCSB: „Eu în locul lui mă duceam la Steaua oricum. Şi pe bani mai puţini mă duceam. Steaua-i Steaua. De acolo pleci cu alt preţ, pe alţi bani, mult mai mulţi şi pentru tine, ca jucător, şi pentru club. Să fie el, copilul ăsta, Nedelcu, aşa matur, că «mai bine rămân la Viitorul să joc meci de meci, să cresc încă un an», sau i-a fost frică de concurenţă… Steaua-i Steaua, orice s-ar spune… oricât a făcut, şi a făcut!, Gică Hagi la Viitorul… Steaua-i Steaua, altă presiune… Repet, eu mă duceam şi pe bani mai puţini”

Echipa naţională: „Zenga era o variantă mai bună fără nicio discuţie la naţională. Dar ascultaţi-mă pe mine: trebuie încercat, bătut la cap, pisat Mircea Lucescu până când acceptă, e o personalitate aşa de mare încât trebuie făcut orice pentru a fi convins să preia echipa naţională. La banii pe care îi are eu zic că nu salariul îl interesează, lasă-i, domne, mână liberă, că asta vrea şi ştie ce să facă. Numai că are prea multă personalitate pentru şefii de la FRF, e prea periculos că e prea… profesionist!”

ADVERTISEMENT