Fotbal intern

Dragomir îl plînge pe Popescu: “Şi-a pierdut casa, are nevoie de banii de la FRF!”

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, susţine, în acest moment, o conferinţă de presă, unde vorbeşte despre ultimele evenimente din fotbalul românesc, dar şi despre planurile sale de...
18.02.2014 | 11:17
Dragomir il plinge pe Popescu Sia pierdut casa are nevoie de banii de la FRF

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, susţine, în acest moment, o conferinţă de presă, unde vorbeşte despre ultimele evenimente din fotbalul românesc, dar şi despre planurile sale de viitor.

Dumitru Dragomir:

* planurile de viitor:

“Voi deschide un site, am 12 ziarişti deja. Cu sport, cu de toate. Va fi cel mai tare din România. Sînt convins că o să vă placă

* partida Steaua-Condordia:

„Mulţi prieteni îşi dau cu părerea mea că partida dintre Steaua şi Concordia a fost spurcată. Din experienţa mea, vă pot spune că a fost sută la sută corect. Diferenţa dintre cele două echipe este ca diferenţa dintre Sandu şi Popescu”

* ultimele conflicte dintre oamenii de fotbal:

„Naum nu a avut nici o vină în conflictul cu Meme. Îi transmit lui Meme că nimeni nu a cîştigat vreun război cu presa. Nici măcar Clinton. Îi transmit să se cizeleze. Meme şi Dinu Gheorghe sînt doi conducători foarte buni. Am mai văzut un conflict între Reghe şi Ilie Stan. Nimănui nu îi convine cînd nu mai eşti în pîine. Ce, mie îmi convine că nu mai sînt la Liga? Acum ce să fac? Să mă apuc să dau în Gino? Reghe nu are nici o vină, a demonstrat că este un antrenor foarte bun. Îi spulberă pe toţi datorită pregătirii pe care a făcut-o cu Steaua. Sănmărtean are valoare de Real Madrid, Barcelona, Bayern. Dar a avut ghinion în carieră. Îi recomand lui Ilie să-l lase în pace pe Reghe”

* acuzele din perioada cînd era preşedinte la LPF:

„Se vorbeşte că Dragomir ar fi oprit comisionul de 6.5 la sută din drepturile TV. Minciuni! Acum un an am dat 680.000 de euro cluburilor pentru că erau nişte bani în plus. Cît am fost la LPF nu am oprit niciodată comision. Cer ca promisiunile care au determinat cluburile să nu mă mai voteze să fie onorate”

* Gică Popescu şi lupta pentru postul de preşedinte al FRF:

„Noul preşedinte al FRF va fi Gică Popescu, asta dacă nu va avea ghinion cu sentinţa din Dosarul Transferurilor. Am auzit că Popescu a pierdut casa şi s-a mutat în Nordului, cu chirie, pe care nu a mai plătit-o de trei, patru luni. Are nevoie ca o mănuşă de FRF pentru a avea un trai decent pentru că în afaceri nu a avut pînă acum. Ar fi trebuit să candidez la şefia FRF. Am crezut că vremea a trecut, dar m-am înşelat şi acum îmi pare rău. Aş fi văzut o echipă de genul Vasile Avram preşedinte, Chivorchian ca secretar general şi Burleanu la internaţional. Să-mi dea Dumnezeu sănătate şi să-l văd pe Popescu cum îl va întrece pe Mircea Sandu. Dar îmi vine greu să cred că îl va putea depăşi cineva

* lupta pentru campionat:

 „Steaua, dacă nu îl lua pe Sănmărtean, nu termina nici pe locul trei. La Petrolul este o unitate extraordinară, iar Astra are doi oameni de fotbal, mă refer aici la Dinu Gheorghe şi Ioan Niculae, care sînt foarte buni. Toate trei au şanse egale la titlu”

* partida Steaua-U Cluj:

“Diferenţa dintre Steaua şi U Cluj este ca diferenţa dintre Sandu şi Burleanu. Clujul nu are nici o şansă să facă un rezultat bun. Deşi mie îmi place de Teja, este un bun antrenor. Lucrurile se aşează acolo, am înţeles că şi primarul s-a întors alături de ei”

* Echipa naţională:

“Fără Mutu şi Sănmărtea echipa naţională nu are identitate. Oamenii se uită la stele, nu la licurici. Vă spun acum ceva în premieră. S-a dorit rezilierea contractului lui Piţurcă, dar nu el a fost cel care s-a opus acestei acţiuni. Iar Piţurcă, o fi el criticat, dar să ştiţi că nu e un om rău sau ranchiunos. El doar are idei multe şi fixe. Dar cu ele a reuşit în viaţă

* Rapid:

“E ceva curios acolo, am citit şi eu în ziare că domnii Cristescu şi Zamfir renunţă la 23 de milioane de euro. Înseamnă că sînt potenţi financiar. Copos le-a tras-o bine şi a reuşit să mute datoria în spinarea lor. Dacă nu va cumpăra Sarcina, se va alege praful de Rapid. S-a speriat şi ăla. Ei spun că au datorii de trei milioane. Înseamnă că nu s-au dus la fisc, la ANAF. Taher, dacă îi dă în judecată, vine imediat la masa credală. Ştiu multe acolo, dar nu vreau să spun prea multe pentru că vreau ca de Rapid să se lipească un patron. Rapid, Petrolul, U Cluj… ăştia au galerii extraordinare. Rapid are nevoie de un Copos, Ţiriac, Sarcină, Niculae… altfel se năruie. Copos a cheltuit şapte, opt, zece milioane, nu peste 20 cum susţine el”

* Escapadele lui Mutu şi Cristea:

“Sînt tineri şi e normal să mai şi greşească. Au bani, sînt curaţi, spălaţi în fiecare zi, unii dintre ei mai sînt şi dotaţi unde trebuie… Dar să ţină cont că banii se duc”