Fanatik Show

Propunere ŞOC pentru înlocuitorul lui Piţurcă: “Rednic cu Dănciulescu!”

Dumitru Dragomir este surprins de plecarea lui Victor Piţurcă de la echipa naţională, dar consideră că pentru antrenor mutarea va fi una excelentă, mai ales din punct de vedere financiar....
16.10.2014 | 19:37
Propunere SOC pentru inlocuitorul lui Piturca Rednic cu Danciulescu

Dumitru Dragomir este surprins de plecarea lui Victor Piţurcă de la echipa naţională, dar consideră că pentru antrenor mutarea va fi una excelentă, mai ales din punct de vedere financiar.

“Sînt surprins! Am motivele mele să fiu aşa, dar stau în banca mea. El este un trofeu, e un nume, fiindcă vine de la echipa naţională. Ştie să-şi facă hîrtiile, contractele, că are avocaţi buni. Va avea, nu va avea performanţă, el banii şi-i ia! Dar acolo va avea performanţe, o să vedeţi! Îşi va duce contractul pînă la final şi va avea bani care îi vor ajunge 50 de ani dacă mai trăieşte de aici înainte. Dacă puneţi în acelaşi timp Barcelona – Real Madrid şi meciul dintre Piţurcă şi Reghecampf, toţi se uită la al doilea! Românilor le place scandalul! Cine ia meciul ăsta, cel mai mare rating va face! Piţurcă vorbeşte engleza ca mine. Adică ştie 200 de cuvinte şi se descurcă!”, a declarat Mitică Dragomir la FANATIK SHOW pe Look TV.

“Sincer, nu mă aşteptam să plece Piţurcă. Dar dacă omul a primit o propunere de nerefuzat, asta e. Chiar nu mă interesează că a plecat Piţurcă. La naţională ar trebui să vină cineva care a făcut ceva pentru fotbalul românesc. Iordănescu, Hagi, Rednic… Mircea Lucescu este prea mare pentru echipa naţională! Sau aş da un milion de euro pe an şi l-aş pune pe Lucescu selecţioner şi atunci totul va fi bine. Nu cred că vine Lucescu. O să vedem ce variante avem. Îl putem convinge pe Iordănescu, dar dacă nu vrea Iordănescu atunci eu i-aş pune pe Rednic cu Dănciulescu. Asta e varianta mea. Bineînţeles că mai sînt destule variante, poate Olăroiu, Dan Petrescu, Contra. Dar eu rămîn la varianta mea. Hagi, din păcate, nu e în relaţii ok cu federaţia. Vedem ce va fi, a declarat Dumitru Dragomir şi la Digi Sport.