Fotbal intern

Dragomir, acuze dure după ce a fost condamnat la 4 ani cu executare! „Procurorii n-au nicio probă. O să mă bage în mormânt”

15.01.2019 | 18:05
Dragomir acuze dure dupa ce a fost condamnat la 4 ani cu executare Procurorii nau nicio proba O sa ma bage in mormant

Dumitru Dragomir, omul care a condus Liga Profesionistă de Fotbal a lansat câteva acuze dure după ce a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare! Fostul șef de la LPF și-a aflat sentința în dosarul drepturilor TV, unul în care este acuzat că a primit mită peste 3 milioane de euro. Dragomir a ținut să explică că decizia Tribunalului București este una eronată şi că el este total nevinovat.

“Procurorii nu au nicio probă, nimic. Nu există așa ceva. Sunt total nevinovat. Acest dosar nu are nicio tangență cu Dumitru Dragomir. Ce nu a înțeles această judecătoare este că drepturile de televiziune sunt ale cluburilor. Voi merge la apel. Îmi voi doveni nevinovăția. Eu am știut sigur că ăștia mă condamnă. Nu am nicio tangență cu acest proces. O să mă bage în mormânt și gata. Câștigă un mort. Să îmi spună că am luat un leu cu o factură, cu un martor și atunci merg la pușcărie. Această doamnă judecător nu a înțeles ce înseamnă înțelegerea între părți. Este contract civil. Aștept motivarea și o să explic ca să înțeleagă toată treaba. Drepturile de televiziune nu au fost cumpărate de RCS&RDS.”, a declarat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, la România TV.

Dragomir, acuze dure după ce a fost condamnat la 4 ani cu executare! Dragomir
Dumitru Dragomir a fost achitat în luna noiembrie a anului trecut într-un alt dosar

Dragomir, acuze dure după ce a fost condamnat la 4 ani cu executare!

Dumitru Dragomir a fost condamnat în dosarul drepturilor TV alături de Ioan Bendei, administratorul RDS – RCS. Cei doi au primit câte 4 ani cu executare, însă decizia nu este una definitivă. De remarcat că fiul lui Dumitru Dragomir, Bogdan Dragomir, cercetat şi el în același dosar pentru complicitate la luare de mită şi la spălare de bani, a fost achitat de Tribunalul București.

Magistrații Tribunalului București au amânat de șapte ori decizia până acum. Hotărârea poate fi atacată la Curtea de Apel București. Procurorii DNA îl acuză pe Dragomir că a cerut 3,5 milioane de euro mită, în 2009. Conform anchetatorilor, banii au ajuns în conturile omului de fotbal sub forma unor contracte de publicitate la salonul de nunţi pe care-l deţinea prin intermediul unei firme. În schimb, el ar fi facilitat, în 2008, câştigarea contractului pentru drepturi TV ale Ligii 1 de către RCS/RDS.

  • 4 ani de închisoare cu executare a primit Dumitru Dragomir în dosarul drepturilor TV