Cele mai citite

Dragomir, anunţ incredibil înainte de alegerile FRF. “Mă tem să nu-i aresteze!”

Dumitru Dragomir face un anunţ incredibil înaintea alegerilor pentru şefia FRF.
27.03.2018 | 18:24
Dragomir, anunţ incredibil înainte de alegerile FRF.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, crede că politicul se va implica din nou pentru a alege şeful Federaţiei României de Fotbal şi e de părere că există şansa să apară din nou arestări.

Acesta crede că Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş ar trebui să ajungă la un acord pentru alegerile FRF, dar îi este teamă ca nu cumva Lupescu şi Puşcaş să fie arestaţi cu câteva zile înaintea alegerilor care vor avea loc în luna aprilie.

“Mă tem că în alegeri vor conta foarte mult politicul şi «forţele paralele». E foarte importantă susţinerea politică. Am auzit că Lupescu e susţinut de Dragnea, iar Burleanu de Vasile Dâncu. Puşcaş nu e susţinut politic de nimeni, dar îl susţin eu.El, Puşcaş, e cel mai bun dintre cei trei. A fost fotbalist, a fost conducător, a fost antrenor, a fost impresar. Are şi caracter. Dacă ar trebui să votez, el ar fi favoritul meu. Cred că are de pe acum 50-70 de voturi, dar nu ştiu dacă-i ajung.

Dumitru Dragomir avertizează: “Burleanu e numai pe interesul său!”

Sigur că Lupescu are anvergură mai mare, dar programul lui Puşcaş e cel mai bun. În opinia mea, Lupescu şi Puşcaş trebuie să se înţelegă, să colaboreze şi să fie unul preşedinte şi celălalt secretar general, cum or ieşi la vot. Mă tem însă să nu-i aresteze pe amândoi cu o zi-două înainte de alegeri. Burleanu e numai pe interesul său, nu în interesul fotbalului. E bună ideea lui Porumboiu de a se amâna alegerile şi a se face un audit din 2014 încoace, să ştie alegătorii exact cum stau lucrurile”, a zis Dragomir la emisiunea Stop pe Piept de la Naţional FM.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri