Carousel hot news

Dragomir crede că Astra va lua titlul: “La Steaua e învrăjbire, acolo nu sînt doi prieteni”

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a comentat ultimele evenimente petrecute la Steaua, fiind de părere că îi va fi foarte greu lui Constantin Gîlcă să realizeze performanţele lui...
02.06.2014 | 21:17
Dragomir crede că Astra va lua titlul:
ADVERTISEMENT

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a comentat ultimele evenimente petrecute la Steaua, fiind de părere că îi va fi foarte greu lui Constantin Gîlcă să realizeze performanţele lui Laurenţiu Reghecampf.

”Reghecampf este o mare pierdere pentru Steaua. Gîlcă este un fost bun fotbalist, este talentat, dar nu ştiu dacă va putea continua ce a făcut Reghecampf la Steaua, nu ştiu dacă poate să ţină piept învrăjbirilor din clubul Steaua, pentru că acolo nu sunt doi prieteni. Nu ştiu dacă va mai avea cu cine să facă treabă, deşi lot pentru a cîştiga un titlu mai are”, a spus Dragomir la Digisport.

Dragomir crede însă că dominaţia Stelei va fi stopată sezonul viitor de gruparea patronată de Ioan Niculae.

ADVERTISEMENT

”Va fi anul Astrei, pentru că în afară de conducere administrativă şi tehnică – este bine că l-au readus la echipă pe Isăilă -, au un patron serios, care va domina fotbalul din România în următorii zece ani”, a conchis Dumitru Dragomir la Digi Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri