Fotbal intern

Dragomir, culise incredibile. “Borcea a ameninţat că se aruncă de la etaj!”

30.06.2018 | 11:37
Dragomir culise incredibile Borcea a amenintat ca se arunca de la etaj
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a făcut dezvăluiri senzaționale de pe vremea când conducea fotbalul românesc. Dragomir i-a elogiat pe conducătorii de cluburi care se duelau pentru supremație în prima ligă.

Despre Cristian Borcea a spus că era un adevărat conducător de club. “Borcea a fost cel mai bun președinte de pe vremea mea. Plus că și-a asigurat toate nevestele, copiii lui trăiesc ca niște regi. Toate nevestele trăiesc ca niște boieroaice. Erau niște condiții incredibile la Dinamo. Cu el și Badea, Dinamo era o echipă de TOP 20 în Europa. Au avut o perioadă de senzație. Borcea era un conducător adevărat. Și-a rupt hainele și cămașa în birou la mine certându-se cu Vasile Avram. Borcea avea dreptate, nu Avram”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LFP a mai spus că Borcea era respectat de impresari atât în țară, cât și în străinătate. “Borcea în explica lui Avram: ‘Lasă-mă să-ți aduc filmul. Dacă ai dreptate, mă arunc în cap de la etaj!’ A făcut o criză de nervi, și-a rupt totul de pe el. Când plecai cu Borcea în străinătate, avea grijă de toată lumea! Făcea niște protocoale, te simțeai foarte bine. Avea grijă de toată lumea. Era conducător adevărat. Era respectat de toți impresarii din țară și din străinătate. Investea banii lui, ca Becali.”

Dumitru Dragomir a vorbit despre conducătorii de cluburi din vremea lui

“Erau conducători adevărați pe vremea mea. Badea, Borcea, Becali, Paszkany, Sechelariu, Iancu. Ce conducător de senzație a fost Iancu! Paskany era sclipitor! Mititelu era păduchelniță, el n-avea nicio valoare! Mai erau Ioan Niculae de la Astra și Ioan Nicolae de la Brașov. Doar ăsta de la Astra avea valoare, celălalt era ca Mititelu. Ce conducători puteau fi atunci și priviți cine a mai rămas acum cu bani. Doar Becali. Din garda nouă e de felicitat Pandele de la Voluntari”, crede Dragomir.

ADVERTISEMENT