Dragomir, dezamăgit de fotbalul românesc: “E o ruşine ce se întîmplă!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
22/08/2016, 15:24
Dragomir, dezamăgit de fotbalul românesc: “E o ruşine ce se întîmplă!”

Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, a vorbit despre problemele din fotbalul românesc.

“E fără precedent să jucăm un campionat în care se ştiu retrogradatele. Se ştiu şi cîştigătoarele. E o tîmpenie, domne! Sînt două, trei echipe fără probleme financiare, acelea vor lua titlul”, a spus Dragomir.

Dragomir a vorbit şi despre noua regula impusă în fotbalul românesc cu privire la jucători: “Cum poţi obliga cluburile să joace cu jucători sub 21 de ani. Păi dacă pînă la 21 de ani n-a jucat în prima ligă ce să mai caute să joace?”

Dragomir nu a evitat să vorbească nici despre derby-ul dintre roş-albaştri şi “cîini”: “Becali ăsta mai încearcă să bage nişte bani, dar nu se poate. Sîntem la distanţă mare de fotbalul mare. N-am văzut în viaţa mea un derby mai prost ca ăsta. Primele 10 minute au fost chiar bune. Atît i-a ţinut forţa.  Gestul suporterilor dinamovişti de la meciul dintre Steaua şi City, cînd au afişat pe întreaga tribună a doua mesajul “Doar Dinamo Bucureşti” l-a încîntat pe fostul şef al LPF: “Galeria lui Dinamo e de felicitat, la fel şi a Rapidului. Nu înţeleg de ce galeria Stelei îl înjura pe Becali, el e singurul care a băgat bani. Nu înţeleg de ce zic toţi că a fos o jignire coregrafia de la meciul dintre Steaua şi City. Dacă i-a durut pe stelişti, atunci să se întoarcă la stadion. Să fie iar 40.000 de stelişti”. 

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×