Carousel hot news

“Dragomir distruge Rapidul! Stanciu, urcat în maşină la 8 dimineaţa şi dus la Steaua”

Florin Manea a fost în Anglia pentru a discuta cu mai multe cluburi din Championship pentru un transfer al lui Gabi Tamaş, iar în cursul nopţii de vineri spre sîmbătă s-a reîntors în ţară....
11.01.2014 | 12:17
ADVERTISEMENT

Florin Manea a fost în Anglia pentru a discuta cu mai multe cluburi din Championship pentru un transfer al lui Gabi Tamaş, iar în cursul nopţii de vineri spre sîmbătă s-a reîntors în ţară. În momentul în care a citit site-urile de sport din România, agentul a avut o răbufnire pe şi şi-a expus nemulţumirile pe pagina sa de Facebook.

“Dumitru Dragomir, pe care-l respect pentru vîrsta sa şi pentru experienţă, distruge Rapidul cu nişte declaraţii menite să inducă în eroare şi bazate pe ficţiune. Sper să nu fie intenţie, ci doar necunoştinţă de cauză. Rapid nu are 24 de milioane datorii. În sfîrşit… Război Astra contra Mm şi Reghe şi restul lumi… Citesc că Buş Sergiu a refuzat oferta lui Dinamo… Sîntem în discuţii pentru un contract de la vară cînd este liber, aşa că nu ne grăbeşte nimeni (Corona nu este Vaslui, unde Stanciu Nicu a fost urcat în maşină la 8 dimineaţa şi adus la Steaua. Pînă la urmă, o mişcare înainte şi mă bucur pentru el)”, a scris Manea pe pagina de socializare.

ADVERTISEMENT

fl. manea

Postarea nu a rămas fără ecouri, iar în susţinerea lui Florin Manea a sărit şi impresarul Dumitru Tudor, care l-a atacat în termeni duri pe fostul şef al LPF: “Florine, eşti un băiat tînăr, cu gîndire de om matur, dar încă nu ai cunoscut bine aceste specii rare, care cum au pierdut un ciolan, calcă pe cadavre numai să apară în faţă, să mai poată ciuguli ceva. Eu îl cunosc cel mai bine pe Dragomir, un fanfaron şi un mincinos, dacă azi are nevoie de tine, eşti cel mai bun, după ce îşi face treaba, la gunoi cu tine. În gîndirea lui, ar vrea să pună mîna pe Rapid, echipă frumoasă în Bucureşti, cu mulţi suporteri, dar să nu bage el bani, să găsească un fraier şi el să conducă şi să aibă ce ciuguli”.

ADVERTISEMENT

manea ciorba

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri