Fotbal intern

Dragomir îi avertizează pe Dică și Gigi Becali. “Sunteți morți fără Budescu!”

22.07.2018 | 20:39
Dragomir ii avertizeaza pe Dica si Gigi Becali Sunteti morti fara Budescu

Dragomir îi avertizează pe Dică și Gigi Becali. Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, 72 de ani, este de părere că FCSB nu mai are claritate în joc după ce Constantin Budescu a plecat la arabi.

Dumitru Dragomir a mărturisit pentru FANATIK.RO că este dezamăgit de jocul prestat de elevii lui Nicolae Dică în partida pierdută la Giurgiu, scor 1-0.Fostul șef al LPF consideră că vânzarea lui Constantin Budescu la arabi a slăbit mult echipa lui Nicolae Dică.

Dragomir îi avertizează pe Dică și Gigi Becali. “Sunteți morți fără Budescu!”

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir consideră că plecarea lui Budescu la arabi ar putea să fie o problemă și pentru naționala României. “Eu nu știu cum au văzut alții meciul cu Astra, dar eu am văzut un joc al Stelei foarte slab. Gigi și Dică sunt morți fără Budescu. Sper că acum Dică își dă seama de ce Budescu avea tupeul să vorbească după meciuri și avea curajul să îl ia la rost.

Păi Budescu știa că el este omul orchestră din echipă și se enerva când Dică îl scotea la pauză. Dacă Budescu era pe teren în meciul cu Astra să fiți sigur că el făcea o fază sau executa o lovitură liberă și tot marca, dar așa, Steaua a fost foarte slabă fără el în echipă. Nici Teixeira nu poate să facă mai mult pentru că el are aproape vârsta lui Dică. Cât poți să îi mai ceri la un jucător de 37 de ani? Măcar să revină în echipă Gnohere, iar atunci poate că Steaua mai are o șansă să joace ceva, dar dacă îl vor mai ține și pe el pe bancă sau nu îl bagă în lot chiar nu știu cum vor scoate cămașa în acest campionat”, a spus Dragomir.

 Dragomir le-a dat mesaje lui Dică și Gigi Becali

Pe lângă mesajele trimise lui Dică și Gigi Becali, Dragomir se teme și pentru naționala României. “Până la urmă este treaba lui Gigi și Dică cum se vor descurca fără Budescu la FCSB, dar imi e teamă să nu îl pierdem pe acest jucător și de la echipa națională. Nu prea văd eu cum o să mai aibă chef Budescu să vină de pe la arabi și să joace la un nivel mult mai ridicat la echipa națională. Știm toți cum este fotbalul la arabi. Nu uitați că Budescu a fost și prin China, iar atunci a lipsit vreun an și ceva de prin echipa națională. A pierdut și Campionatul European din Franța din 2016”, a încheiat Dragomir.