Dragomir îl atacă pe Iorgulescu: “NU ESTE SĂNĂTOS la cap!”

Răzvan Scarlat   
în Stiri sportive
19/03/2015, 18:21
Dragomir îl atacă pe Iorgulescu: “NU ESTE SĂNĂTOS la cap!”

Dumitru Dragomir a declarat că actuala conducere a LPF îl va chema în instanţă în urma problemelor legate de comisioanele din drepturile de televizare.

“Au fost două Adunări Generale care au hotărît să nu se constituie parte civilă în minunea aia a mea. Acum, au făcut înscrisuri cu adresa din partea unei case de avocatură pe care o dau în judecată pentru abuz în serviciu, prin care obligă cluburile să se constituie parte civilă, în dosarul cu comisionul, atunci cînd mă reţinuseră pe mine.

Hotărîrea a două Adunări Generale a fost să nu se constituie parte civilă. Acum le cere în înscrisuri, în afara Adunării Generale şi cu o adresă din partea unei case de avocatură, desigur că e o făcătură! Liga cere asta, vedeţi cîtă răutate? Eu am tăcut şi l-am lăsat pe Gino în pace, dar începînd de acum o să auziţi multe din partea mea! Stai aşa: dacă hotărîrile au fost că nu, tu ce mai insişti?

Ce am spus eu acum este în premieră. Eu am fost dat afară pentru comision, nu am fost dat afară pentru că sînt urît. Cînd o să vorbesc, o să se cutremure ţara! Nu ştiu ce au răspuns cluburile, ştiu doar că s-au trimis adrese la ele. Eu am povestit la cineva de ce am fost eu dat afară, abuziv, ca să ia ei comisionul, că am vrut să se facă licitaţie. Cluburile au votat comisionul care s-a dat, nu eu.

Motivul a fost să nu se facă licitaţie, să se ia comisionul, să se împartă şi să se ducă în anumite locuri, de oameni puternici politic. O să înceapă din oficiu cercetările, atunci o să vedeţi cît a fost de corect Dragomir faţă de ei, care sînt acum.

Să-mi ierte expresia, dar ori Gino nu mai e sănătos la cap, ori cineva îl împinge la greşeli, ca să izbucnească scandalul cu drepturile de televiziune!”, a declarat Dragomir la Sport.ro.

Închide ×