Fotbal intern

Dezvăluiri şoc: “Şi Miriuţă a băut la Piatra! Negoiţă riscă puşcăria”

Dumitru Dragomir, ipoteză şocantă în cazul scandalului de la Dinamo. "Antrenorii şi staff-ul stau în cameră şi beau!". Ce zice de Steliano Filip şi Ionuţ Negoiţă. Fostul preşedinte al LPF...
02.11.2017 | 15:40
Dezvaluiri soc Si Miriuta a baut la Piatra Negoita risca puscaria
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, ipoteză şocantă în cazul scandalului de la Dinamo. “Antrenorii şi staff-ul stau în cameră şi beau!”. Ce zice de Steliano Filip şi Ionuţ Negoiţă. Fostul preşedinte al LPF (Ligii Profesioniste de Fotbal), Dumitru Dragomir, a făcut un anunţ uluitor. Acesta susţine că are date în legătură cu modul cum a reuşit Ionuţ Negoiţă să o scape pe FC Dinamo Bucureşti de faliment şi crede că finanţatorul echipei din “Groapă” ar putea primi cel puţin 10 ani de închisoare.

“Vin unii care au vândut cărămizi şi vor să conducă clubul! Dacă intră pe fir DNA-ul să vadă cum au scăpat de faliment, nu iau sub 15 ani de puşcărie. Pop, fostul şef al ANAF-ului, a făcut tot. Eram şef la Ligă atunci, ştiu tot. Dacă-l iau la puricat, nu scapă nici el fără zece ani de puşcărie. Au înşelat statul cu 20 de milioane, dar s-a pus batista pe ţambal”, a declarat Dumitru Dragomir. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir îi face praf pe oficialii de la Dinamo. Ce zice de Steliano Filip

Dumitru Dragomir a comentat şi în legătură cu scandalul care a avut loc în Piatra Neamţ, înaintea meciului Aerostar Bacău – Dinamo, scor 0-1, în şaisprezecimile Cupei României, atunci când Steliano Filip, Sergiu Hanca, Alin Dudea, Ionuţ Nedelcearu şi Valentin Costache au băut şi au avut probleme cu poliţia. Mai mult, fostul şef de la LPF a lansat o ipoeză şocantă: “antrenorii şi staff-ul erau în altă cameră şi beau”. 

 “Nu e adevărat ce s-a întâmplat acolo, eu ştiu totul! Vă dau şi orele dacă vreţi. De ce antrenorii şi staff-ul nu au controlat camerele din oră în oră? Ei ce au făcut? Erau în altă cameră şi beau! Conducătorii sunt vinovaţi, nu jucătorii. Fotbalistul care bea e fotbalist, ţineţi minge ce vă spun eu. Toţi marii fotbalişti ai lumii beau…Uitaţi-vă la Ilie Dumitrescu ce povesteşte, duceţi-vă la marele Cornel Dinu să vă spună. Vinul este un întăritor”, a spus Dragomir, la prosport.

ADVERTISEMENT

Dinamo poate lua bani buni pe Steliano Filip şi Nedelcearu

Steliano Filip, unul dintre jucătorii care au călcat pe bec înaintea meciului Aerostar Bacău – Dinamo, din şaisprezecimile Cupei României, este lăudat de Dumitru Dragomir. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal crede că FC Dinamo Bucureşti ar putea să-l vândă pe fundaş cu o sumă de două sau trei milioane de euro. Şi Ionuţ Nedelcearu este pe placul lui Dragomir, cel care crede că “acum e jucător de cinci milioane de euro!”

“Filip, dacă pleacă, e jucător de două-trei milioane de euro afară. E fotbalist, ascultaţi ce vă spun. Nedelcearu acum e jucător de cinci milioane de euro, îl nenoroceşti! Ce patron e ăsta, care-şi nenoroceşte jucătorii? Au greşit, toată lumea greşeşte. Sunt tineri. Dar de asta nu joacă echipa?”, a opinat Dragomir”Filip, dacă pleacă, e jucător de două-trei milioane de euro afară. E fotbalist, ascultaţi ce vă spun. Nedelcearu acum e jucător de cinci milioane de euro, îl nenoroceşti! Ce patron e ăsta, care-şi nenoroceşte jucătorii? Au greşit, toată lumea greşeşte. Sunt tineri. Dar de asta nu joacă echipa?”, a opinat Dragomir.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă, desfiinţat. “El nu ştie meserie şi nu-l învaţă nimeni!”

Nici Ionuţ Negoiţă, finanţatorul clubului Dinamo Bucureşti, nu a scăpat de furia lui Dumitru Dragomir. Acesta crede că Negoiţă a greşit în momentul în care a lăsat oameni “care au vândut cărămizi şi apartamente să conducă clubul”.

“Conducătorii sunt slabi, au luat numai jucători de mâna a doua şi nimeni nu vede asta. Bălănescu şi Bigică (n. red – Cornel “Bigică” Eftimescu, fost portar la Dinamo şi un apropiat al lui Negoiţă) sunt singurii care ştiu meserie acolo. Dacă ar conduce ei clubul sau ar asculta de Cornel Dinu, ar fi puternici. Badea e conducător adevărat şi om de afaceri de succes. Ar fi trebuit să-l plătească şi să-l ţină consilier la club, să dea sfaturi în business. Nu ştiu dacă Negoiţă va pierde clubul, nu aş vrea. El nu ştie meserie şi nu-l învaţă nimeni. El crede că ştie, dar îi pune pe ăia care au vândut cărămizi şi apartamente să conducă clubul. De unde dracu să se priceapă aia!? Ce dracu de conducători sunt ăştia?”, a mai spus Dragomir.

ADVERTISEMENT

După 16 runde din Liga 1 Betano, FC Dinamo Bucureşti se află pe poziţia a 7-a, cu 21 de puncte. Echipa pregătită de Vasile Miriuţă a bifat 6 victorii, 3 egaluri şi 7 înfrângeri.

21 de puncte a adunat Dinamo în sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano

ADVERTISEMENT