Dragomir le strică planurile “câinilor”. “De asta nu a investit Ţiriac la Dinamo!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
26/03/2018, 16:38
Dragomir le strică planurile “câinilor”. “De asta nu a investit Ţiriac la Dinamo!”

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a vorbit despre şansele ca Ion Ţiriac să investească la FC Dinamo Bucureşti, iar acesta susţine că cel mai bogat om din România nu va risca să ajungă la conducerea echipei din “Ştefan cel Mare” şi a explicat de ce.

“La Dinamo trebuie oameni cu bani mulţi, gen Ţiriac, Copos sau Gigi Becali. Eu nu cred în varianta cu suporterii, veţi vedea că nu se întâmplă nimic. Cornel Dinu are idei bune, dar să nu uităm că trăim în România. Fotbal egal puşcărie, de asta nu a investit Ţiriac la Dinamo”.

Nu crede în implementarea modelului socios

”Arătaţi-mi un singur patron de fotbal care nu are dosar penal.  Când eşti la mâna suporterilor, nu poţi face nimic. Nu eşti la Madrid aici”, a mai spus Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, conform ProX.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×