Dragomir mai scoate două cărţi: „Se vor face filme după ele”

mitica dragomir, meciurile vietii mele, carti dragomir

După ce şi-a terminat mandatul la şefia LPF, Dumitru Dragomir s-a apucat de noi hobby-uri. Unul dintre ele este scrisul de cărţi.

Dragomir a anunţat că are mult timp liber şi lucrează acum la două cărţi. Una dintre ele este o carte de ficţiune care va urmări legenda conducătorului Daciei, Decebal, şi al aurului dacic.

„Acum lucrez la două cărţi. Lucrez la o carte de ficţiune „Aurul lui Decebal” şi se va face film sigur după ea. Este despre cum a ascuns Decebal aurul şi câte agenţii străine, americane, sârbe, ruseşti şi româneşti au alergat după el. Cum Ceauşescu a aflat la lagăr din Târgu Jiu despre comoară şi aşa mai departe. Este o nebunie ce am putut să scot din această căpăţână”, a spus „Corleone”.

Dragomir scoate „Meciurile vieţii mele”, part II

Fostul preşedinte LPF va scoate şi o continuare a cărţii pe care a lansat-o în 2016: „A doua este „Meciurile vieţii mele”. Este puţin mai serioasă decât prima. Dar la fel, nu o vei lăsa din mână”, a spus Mitică la Libertatea.

Mitică Dragomir a şocat în prima parte a cărţii sale autobiografice, presărate cu amintiri amuzante despre cum trişau patronii din fotbal la poker şi table dar şi poveşti despre cum a fost dat jos de la conducerea LPF sau despre scandalul din Dosarul RCS & RDS.