Dragomir mai scoate două cărţi: „Se vor face filme după ele”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
01/02/2018, 16:00
Dragomir mai scoate două cărţi: „Se vor face filme după ele”

Dragomir a anunţat că are mult timp liber şi lucrează acum la două cărţi. Una dintre ele este o carte de ficţiune care va urmări legenda conducătorului Daciei, Decebal, şi al aurului dacic.

„Acum lucrez la două cărţi. Lucrez la o carte de ficţiune „Aurul lui Decebal” şi se va face film sigur după ea. Este despre cum a ascuns Decebal aurul şi câte agenţii străine, americane, sârbe, ruseşti şi româneşti au alergat după el. Cum Ceauşescu a aflat la lagăr din Târgu Jiu despre comoară şi aşa mai departe. Este o nebunie ce am putut să scot din această căpăţână”, a spus „Corleone”.

Dragomir scoate „Meciurile vieţii mele”, part II

Fostul preşedinte LPF va scoate şi o continuare a cărţii pe care a lansat-o în 2016: „A doua este „Meciurile vieţii mele”. Este puţin mai serioasă decât prima. Dar la fel, nu o vei lăsa din mână”, a spus Mitică la Libertatea.

Mitică Dragomir a şocat în prima parte a cărţii sale autobiografice, presărate cu amintiri amuzante despre cum trişau patronii din fotbal la poker şi table dar şi poveşti despre cum a fost dat jos de la conducerea LPF sau despre scandalul din Dosarul RCS & RDS.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.