Fotbal intern

Dumitru Dragomir mătură pe jos cu oficialii FRF. “Afară!” Pe cine vrea în locul lui Daum

Christoph Daum este la un pas de plecare, după ce nu a reuşit să îndeplinească obiectivul de a califica echipa naţională a României  a româniei la Campionatul Mondial din Rusia care va avea...
06.09.2017 | 16:28
Dumitru Dragomir matura pe jos cu oficialii FRF Afara Pe cine vrea in locul lui Daum
ADVERTISEMENT

Christoph Daum este la un pas de plecare, după ce nu a reuşit să îndeplinească obiectivul de a califica echipa naţională a României  a româniei la Campionatul Mondial din Rusia care va avea loc în 2018. Principalul favorit al oamenilor din fotbalul românesc pentru a prelua banca tehnică a “tricolorilor” este Gheorghe Hagi, fostul mare jucător român.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragimir, a vorbit despre situaţia în care se află echipa naţională a României şi susţine că toţi oamenii de la FRF ar trebui să-şi dea demisia cât mai repede posibil, în frunte cu Răzvan Burleanu.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

“Hagi ar trebui să vină la naţională. Burleanu, afară! Toţi, afară! Mai puţin Puşcaş, Belodedici, cei care au fost mari fotbalişti. Dacă vine Zenga, îl compromie şi pe ăsta. Lumea rămâne cu impresia ultimului meci. Joci cu Danemarca în ultimul meci, îţi dau ăia vreo trei şi gata, trebuie să plece şi ăsta. Trebuie să fie puşi români cărora să le fie ruşine de semenii lor. Nemţii de ce nu au un antrenor român? Italienii, francezii, ei de ce nu au antrenori români? Noi nu stăm prost la capitolul antrenori”, a spus Dumitru Dragomir pentru prosport.

Dragomir matura pe jos cu oficialii FRF. Il vrea OUT pe Daum (2)

După opt meciuri jucate în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, echipa naţională a României se clasează pe poziţia a 4-a, iar meciul pierdut la Podgorica, scor 1-0, în faţa Muntenegrului, le-a anulat “tricolorilor” toate şansele la calificare. România joacă în Grupa E, alături de Polonia, Danemarca, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan.

ADVERTISEMENT