Fanatik Show

Dragomir: “Nici pe vremea Victoriei nu am văzut aşa ceva! A vrut să-şi ajute etnia”

STEAUA. Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a catalogat prestaţia lui Istvan Kovacs de la meciul ASA Târgu Mureş Steaua ca fiind unul dintre cele mai părtinitoare arbitraje pe care le-a...
27.10.2014 | 19:29
Dragomir Nici pe vremea Victoriei nu am vazut asa ceva A vrut sasi ajute etnia

STEAUA. Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a catalogat prestaţia lui Istvan Kovacs de la meciul ASA Târgu Mureş Steaua ca fiind unul dintre cele mai părtinitoare arbitraje pe care le-a văzut. Dragomir consideră că totul a fost intenţionat, iar Kovacs a dorit să ajute echipa din oraşul în care locuiesc mai mulţi etnici maghiari.

Vinovat este cel care l-a delegat pe Kovacs la Târgu Mureş. Ăla trebuie sancţionat la fel ca şi Kovacs. Eu cred că a vrut să-şi ajute etnia, dar s-a făcut de rîs. Arbitri deştepţi au fost puţini… Rainea, diabolic, Crăciunescu, Cristian Teodorescu. Mi-am schimbat părerea despre el, a comis-o. Foarte bine că s-a pronunţat Burleanu, să aplice regulamentul la sînge. Nici eu nu am văzut de mult aşa ceva, nici pe timpul Victoriei nu am văzut aşa ceva. O fi fost bolnav sau ceva, altfel nu îmi explic. N’doye nu e sănătos la cap. Ar trebui să i se dea doi ani de suspendare şi tot nu e mult. Un exemplu negativ pentru fotbalul din România. Gabi Mureşan face aşa de zece ani cînd joacă. Nu se poate să-l pui pe Kovacs la Târgu Mureş, pune pe unul care nu are simpatie. Nu ai cum să faci aşa ceva. Ăla care a făcut delegarea trebuie scos definitiv de la fotbal. Mi se pare o blastfemie să îl pui pe Vasaras în locul lui Patriţiu Abrudan. Pe oamenii buni îi schimbăm. Afară cu Vasaras! Să-i dăm şapte, opt, zece etape şi aia e. Nu putem să-l excludem că e arbitru bun, acum a făcut-o că a vrut“, a declarat Dragomir în exclusivitate la FANATIK SHOW.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: