Fanatik Show

Mitică Dragomir la FANATIK SHOW: “Piţurcă nu pleacă, nu-i convine căldura!”

Dumitru Dragomir comentează în stilul caracteristic posibila plecare a lui Victor Piţurcă de la echipa naţională la Al Ittihad, mutare pe care fostul preşedinte al LPF nu o vede posibilă....
09.09.2014 | 17:42
Mitica Dragomir la FANATIK SHOW Piturca nu pleaca nui convine caldura
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir comentează în stilul caracteristic posibila plecare a lui Victor Piţurcă de la echipa naţională la Al Ittihad, mutare pe care fostul preşedinte al LPF nu o vede posibilă.

“Dacă are 1,4 milioane clauza, nu ştiu ce să zic… Părerea mea este că arabii plătesc pînă în 500.000 de euro, iar Federaţia ar fi fericită să primească aceşti bani. Asemnea contracte nu se vor mai face la FR şi pe viitor, fiindcă s-a schimbat lumea pe acolo. Contractul ăsta e făcut perfect de Mircea Sandu, adică îţi dau bani, dar ţi-i iau înapoi dacă pleci… Nu cred că pleacă Piţurcă fiindcă nu-i convine căldura şi nu-i place nici aerul condiţionat, iar acolo numai aşa poţi sta. Nici arabii nu sînt dispuşi să dea o sumă prea mare de bani. În locul lui cred că ar veni Anghel Iordănescu, cu fiul lui. Aşa gîndesc eu, dar şi alţii gîndesc la fel… Nici nu vreau să mă gîndesc la varianta cu antrenor străin! Doamne fereşte! Ce sîntem noi? Nu am mai auzit de prime la rezultate favorabile în amicale decît la naţională! Poate doar dacă e vreun tîmpit de patron care a făcut banii în cine ştie ce fel…”, a declarat Mitică Dragomir la FANATIK SHOW pe Look TV.

ADVERTISEMENT

În ceea ce priveşte situaţia de la Steaua, Dragomir a adăugat:

“Nu Gâlcă e vinovat ce se întîmplă la Steaua! Ci vina celor care au vîndut şi nu au cumpărat la aceeaşi valoare. Nu ştiu cine sînt responsabili. Lotul lor este bun acum, dar nu grozav. Cînd celelalte echipe joacă împotriva Stelei, pornesc din start cu un handicap! Ei rămîn favoriţi la cîştigarea campionatului”, a mai completat fostul preşedinte al LPF.